• ¡En oferta!
Sessió de control / Una casa fosca i un flagell

Sessió de control / Una casa fosca i un flagell

18,90 €
Impuestos incluidos

Borja Bagunyà, una de les veus més destacades de la seva generació, signa el quart títol de la continuació del cicle Temps Obert. Dues novel·les per a explorar dues noves possibles vides de Daniel Bastida, el protagonista d'aquest projecte ideat per Manuel de Pedrolo.  

 

La psicoanàlisi pot ser un infern. Daniel Bastida vol ser analista, i va camí de ser-ho, però la seva vocació trontolla, sotraga, i del sotrac en surten dues novel·les. A Sessió de control, l’home arriba a l’abisme de la professió després de tractar un erotòman que està convençut que Franco l’estima. El Daniel se sent «endut»: per què? A Una casa fosca i un flagell, forma part d’una colla d’il·luminats per l’antipsiquiatria que organitzen un viatge lisèrgic a Saint-Alban a la recerca del seu guru. Seixantavuitisme en vena. Abans de l’escissió, el Daniel era el mateix individu, però la relació obscura que va mantenir amb la seva germanastra l’acaba partint en dos. Perquè sí, la psicoanàlisi pot ser un infern.

«¿Que Franco t’estima? Estupendíssim, ets l’elegit, no hi ha ningú que et faci cap ombra als ulls del dictador infatuat, tot i que potser no cal que li ho expliquis a tothom. O tingues en compte que un paio amb tantes obligacions, i tantes responsabilitats, no et podrà dedicar gaire temps, si és que te’n pot dedicar gens.»

___

També disponible en e-book aquí.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

Autor
Borja Bagunyà
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-05-3
Año
febrer 2023
Edición
primera
Páginas
288
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
Imatge de la coberta - Fons Fotogràfic F. Català-Roca
Colección
Temps Obert / Narratives
10000 Artículos

Borja Bagunyà (Barcelona, 1982). Com el seu Bastida, Bagunyà va començar la carrera de Medicina, però fins ara progressa més adequadament. És una de les veus més destacades de la seva generació i una de les intel·ligències literàries més fines del panorama actual. La seva primera novel·la, Els angles morts, li va valdre aplaudiments entusiastes, dels que enceten les mans, i el Premi de la Crítica. Ja havia escrit dos reculls de contes prou celebrats, havia demostrat ser un crític literari de primera fila i havia fundat un centre de creació de referència: l’Escola Bloom. Tot això, avui, encara és ben vigent.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.