... ...
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure
L'art de viure

L'art de viure

35,00 €
Impuestos incluidos

Peter Harnden, Lanfranco Bombelli i les cases per a artistes de Cadaqués.

Un gran llibre per a amants de l’arquitectura i un estudi important per a la vila de Cadaqués.

 

El tàndem format per Peter Harnden i Lanfranco Bombelli, va deixar un llegat realment inconfusible a Cadaqués; les seves construccions ajudaren enormement a convertir aquella vila de pescadors, resguardada pels revolts, en l'oasi cultural de l'Europa de la segona meitat del segle XX. En el centenari de Bombelli i coincidint amb els cinquanta anys de la mort de Harnden, Marc Arnal els dedica aquesta bella lliçó d'arquitectura que els reivindica i els ret homenatge.

«La dificultat salvà Cadaqués? Quin és el model que ha fet que Cadaqués fos una excepció amb llarg recorregut fins i tot cinquanta anys més tard i que des de fa uns anys ha entrat en risc?»
—Del pròleg de Vicenç Altaió

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Marc Arnal
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-92-0
Año
febrer 2021
Edición
primera
Páginas
360
Dimensiones
21 x 21 cm.
Encuadernación
tapa dura
Otros
pròleg de Vicenç Altaió
9987 Artículos

Marc Arnal és el director acadèmic dels graus d'Arquitectura i Edificació de l'ETSALS Universitat Ramón Llull. Compagina la docència amb la tasca professional on és coautor de projectes com el CosmoCaixa de Barcelona. És l'autor del disseny del paviment de la Diagonal de Barcelona.

Vicenç Altaió (Santa Perpètua de Mogoda, 1954). Poeta, assagista i crític d'art. Ha endegat diverses iniciatives editorials de caràcter innovador i exposicions d'art, de vocació interdisciplinària. És president de la Fundació Joan Brossa, vicepresident de la Fundació Vall Palou i membre del patronat de la Fundació Museu del Joguet de Catalunya.