... ...
 Cuina catalana amb la quitxalla

Cuina catalana amb la quitxalla

18,00 €
Impuestos incluidos

Una eina excel·lent per a introduir els més petits a la nostra gastronomia amb receptes senzilles i divertides.

 

La Gemma té nou anys, va néixer a l'Equador i fa tres anys que viu a Catalunya. Parla molt bé el català i de gran vol ser cuinera. El seu avi, el Pere, gastrònom i autor de Cuina catalana de veritat (Premi Gourmand), la guia en aquest viatge gastronòmic que la portarà a conèixer la història del pa amb tomàquet però també a elaborar plats tan sorprenents com els xinets d'ou, la sargantana, els vaixells de patata o els entrepans de vampir.

Aquest llibre es presenta com una eina excel·lent per a introduir la quitxalla a la cuina, sense por però amb prudència, per tal que puguin conèixer de forma senzilla alguns dels aliments i receptes tradicionals de la nostra cultura. La cuina serà tota una aventura per als més petits, així com una forma original de potenciar la seva creativitat i educar-los en una alimentació més saludable.

Autor
Pere Sans
Idioma
català
ISBN
978-84-937519-3-7
Año
2010
Edición
primera
Páginas
32 pàg.
Dimensiones
24 x 21 cm.
Encuadernación
tapa dura
Edad recomendada
a partir de 6 anys
9998 Artículos

Pere Sans és enòleg de professió i cuiner per vocació entusiasta, a més d'estudiós de la Cultura Culinària Catalana i de la cuina en general. És un experimentat realitzador d'àpats en festes populars així com cursets de cuina, tast de vins, tast de formatges i de cocteleria.

Havent regentat temporalment restaurants d'entitats privades, s'ha dedicat darrerament a l'assessorament i posada en marxa de restaurants de cuina tradicional en diversos indrets de Catalunya. Organitza actualment la “Tastúlia” (gastronòmica) a l'Ateneu Barcelonès.

Pere Sans ha publicat, també amb Comanegra, Cuina catalana de veritat (2007), La cuina del vi (2009), El petit llibre de la cuina catalana (2011), Tardor, la meva cuina de cada dia (2014) i Primavera, la meva cuina de cada dia (2014).