... ...
La Lluna, la Terra i el Sol

La Lluna, la Terra i el Sol

16,00 €
Impuestos incluidos

Carme Solé Vendrell: més de set-cents llibres, cinquanta anys d’una carrera imponent.

 

Amb traduccions arreu i havent il·lustrat alguns dels millors autors del segle XX, Solé Vendrell és un referent mundial indiscutible en la il·lustració infantil. Els seus pinzells, amb la ploma de Jaume Escala, ens expliquen aquí, per als més menuts, la magnífica història d’amor entre la Lluna, la Terra i el Sol, i de com van començar a dansar sobre nostre en un temps immemorial.

Autor
Carme Solé Vendrell, Jaume Escala
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-39-9
Año
abril 2018
Edición
primera
Páginas
24
Dimensiones
21 x 29 cm.
Encuadernación
tapa dura
Edad recomendada
més de 5 anys
9993 Artículos

Carme Solé Vendrell estudia pintura a l’Escola Massana de Barcelona. Edita el seu primer llibre el 1968, i des d’aleshores ha il·lustrat més de 700 títols entre àlbums i llibres de text. El 1981 Blackie edita el seu primer llibre com a autora del text i les il·lustracions: The boy with the Umbrella (El nen del paraigües). Després han seguit altres títols, entre ells Jon’s Moon (La lluna d’en Joan) que es publica en diversos idiomes i edicions. Aquest títol la situa entre els il·lustradors de referència a nivell internacional. Ha publicat en diversos països, com ara Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, EUA, Canadà, Noruega, Holanda, Dinamarca, Brasil, Taiwan, Japó, i Corea entre d’altres.

Jaume Escala, autor dels textos. És un cantautor i escriptor català. L'any 1983 va guanyar el concurs Cançó 83 i va participar en el disc Horitzons.