Un comtat a l'època medieval

Un comtat a l'època medieval

18,00 €
Impuestos incluidos

Un llibre per recórrer l'edat mitjana, passant per Besalú i altres punts de Catalunya.

 

A través dels seus protagonistes -els comtes, els cavallers, les dames, els camperols, els comerciants i, naturalment, tots els estaments eclesiàstics-, Un comtat a l’època medieval ens revela com era la vida quotidiana en un dels períodes més llargs i fascinants de la nostra història.

Però no només això. En aquest llibre, els autors ens descobreixen paraules antigues com portolà o astrolabi; l’origen de frases que encara perduren, com a pa i aigua; ens porten fins a paisatges coneguts, com Besalú o el Pont del Diable de Martorell i, finalment, ens fan arribar, redibuixades, imatges extretes directament de vitralls o d’il·lustracions de textos medievals com, per exemple, el Liber Feudorum Maior.

Un comtat a l’època medieval ens descobreix com vivíem els catalans en el període que va veure néixer el nostre país, Catalunya.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Chema Román, Tura Clarà
Idioma
català
ISBN
978-84-15097-58-7
Año
2012
Edición
primera
Páginas
32 pàg.
Dimensiones
25 x 30 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Llibre il·lustrat de coneixements
Edad recomendada
a partir de 11 anys
9995 Artículos

Chema Román és llicenciat en Geografia i Història i especialitzat en Història Moderna, una carrera que no li ha reportat cap benefici econòmic directe però li ha proporcionat una base sòlida per a desenvolupar una part de la seva faceta com a il·lustrador. En aquest terreny, s’ha mogut des de fa més de deu anys per diversos camps, tot i que ha dedicat la major part de la seva feina a la il·lustració històrica, destinada a llibres de text i a publicacions amb una clara orientació didàctica.

Tura Clarà és llicenciada en Història per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) i té estudis d’Arxivística i de Paleografia, tots dos entre els anys 2005 i 2006 a la Fundación Sánchez-Albornoz del Centro de Altos Estudios Históricos. És membre d’Amics de l’Art Romànic, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, des de 2002, i actualment forma part de la Junta. També és presidenta d’Amics de Besalú i el seu Comtat des de 2008.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.