... ...
On és l'Estel·la? Història de Catalunya

On és l'Estel·la? Història de Catalunya

16,00 €
Impuestos incluidos

Torna l’Estel·la més guerrera, satírica i divertida que mai. Un viatge pel país i per la història. Un llibre per xalar amb la família. El busca i troba més emblemàtic de Catalunya.

 

Aquesta vegada ha anat més lluny que mai, l’Estel·la! Ja teníem ganes que ens l’expliqués, aquest viatge, i per fi la tenim de tornada! Intrèpida i amant de la història del país, un bon dia l’Estel·la va agafar la màquina del temps i no s’ha aturat fins ara. La Catalunya prehistòrica, la ibera, la romana, la modernista, la republicana, la dels Jocs Olímpics... i fins i tot una escapada al futur, ha arribat a fer aquesta noia! Entra al túnel de la història i juga a trobar-ho tot, que no t’ho acabaràs!

Atreviu-vos a viure altres aventures amb els llibres On és l’Estel·la? i On és l’Estel·la? Festes i tradicions catalanes i a completar el trencaclosques On és l'Estel·la? Diari del confinament.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Xevidom i Comanegra
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-55-3
Año
març 2022
Edición
primera
Páginas
28
Dimensiones
23 x 29,5 cm.
Encuadernación
tapa dura
Edad recomendada
de 0 a 99 anys
9983 Artículos

Xevidom (Xevi Domínguez) és el nou il·lustrador de l'aventura editorial d'On és l'Estel·la, i agafa el relleu així de Toni Galmés, autor de dos llibres anteriors i un puzle. Xevidom és un autor de llarg recorregut en el món del còmic i la il·lustració, i és en aquest projecte on fa un pas endavant definitiu per esclatar tot el seu talent.

Productos relacionados