On és l'Estel·la? Història de Catalunya

On és l'Estel·la? Història de Catalunya

16,00 €
Impuestos incluidos

Torna l’Estel·la més guerrera, satírica i divertida que mai. Un viatge pel país i per la història. Un llibre per xalar amb la família. El busca i troba més emblemàtic de Catalunya.

 

Aquesta vegada ha anat més lluny que mai, l’Estel·la! Ja teníem ganes que ens l’expliqués, aquest viatge, i per fi la tenim de tornada! Intrèpida i amant de la història del país, un bon dia l’Estel·la va agafar la màquina del temps i no s’ha aturat fins ara. La Catalunya prehistòrica, la ibera, la romana, la modernista, la republicana, la dels Jocs Olímpics... i fins i tot una escapada al futur, ha arribat a fer aquesta noia! Entra al túnel de la història i juga a trobar-ho tot, que no t’ho acabaràs!

Atreviu-vos a viure altres aventures amb els llibres On és l’Estel·la? i On és l’Estel·la? Festes i tradicions catalanes i a completar el trencaclosques On és l'Estel·la? Diari del confinament.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Xevidom i Comanegra
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-55-3
Año
març 2022
Edición
primera
Páginas
28
Dimensiones
23 x 29,5 cm.
Encuadernación
tapa dura
Edad recomendada
de 0 a 99 anys
9983 Artículos

Xevidom (Xevi Domínguez) és el nou il·lustrador de l'aventura editorial d'On és l'Estel·la, i agafa el relleu així de Toni Galmés, autor de dos llibres anteriors i un puzle. Xevidom és un autor de llarg recorregut en el món del còmic i la il·lustració, i és en aquest projecte on fa un pas endavant definitiu per esclatar tot el seu talent.

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.