... ...
El petit llibre de la cuina de Nadal

El petit llibre de la cuina de Nadal

16,00 €
Impuestos incluidos

Una selecció de receptes festives, tècniques culinàries, productes i creativitat que ens fa recordar que la gastronomia està molt present per Nadal.

 

«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, productes i creativitat, recordar-nos que la gastronomia és ben viva, per Nadal i tot l’any, i que forma part de la nostra concepció com a poble que viu, treballa i menja. Sobretot, menja.»
— Del pròleg d’Albert Torras

«Com algun dels deliciosos plats que inclou, aquest llibre del xef Manel Sousa està farcit de coses bones. No només de receptes festives escollides expressament per celebrar el Nadal; també de recomanacions i consells que ens ajudaran a organitzar uns àpats perfectes.»
— Toni Massanés (director de la Fundació Alícia)

Autor
Manel Sousa
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-75-7
Año
novembre 2018
Edición
primera
Páginas
104
Dimensiones
16 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg Albert Torras
10000 Artículos

Manel Sousa (Berga, 1984). Va començar la seva carrera com a cuiner de la mà de Toni Massanés. Actualment és cap de cuina a la cadena d’hotels Ayre, imparteix tallers de cuina saludable i col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

logo fes ta festa
Què cuinarem aquest Nadal? (minut 36:40) — Fes ta festa, 14/12/2018
logo
Recomanació — Festes.org, 24/11/2018