Hi ha un tros de pastís a la nevera

Hi ha un tros de pastís a la nevera

15,00 €
Impuestos incluidos

Una recepta amb les claus necessàries per millorar les nostres relacions personals.

 

Estimar és la clau de la felicitat, però tot sovint estimar és molt difícil i cal saber com fer-ho. La comunicació, l'empatia, el patiment, el compromís, la culpabilitat, la comprensió o el perdó no són només paraules; poden ser els obstacles impossibles o, degudament tractats, els sentiments i eines necessaris per bastir relacions plenes en amor i felicitat.

En aquest nou llibre, Albert Parareda ens dóna les claus per comprendre totes les emocions necessàries per millorar les nostres relacions. Parareda parteix no només del seu ampli bagatge vital i professional, sinó també del més rellevant que s’ha escrit sobre la millora emocional per oferir-nos, en un llenguatge natural i proper, la seva contrastada recepta del pastís per a la felicitat.

Autor
Albert Parareda i Franquesa
Idioma
català
ISBN
978-84-15097-56-3
Año
2013
Edición
primera
Páginas
170 pàg.
Dimensiones
14,5 x 22,5 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
9997 Artículos

Albert Parareda i Franquesa. Nascut a Moià el 1947, actualment viu a Sant Martí de Llémena i es dedica a l’escriptura. Als catorze anys començà a treballar a una fàbrica tèxtil de Sabadell i, més tard, es traslladà a Barcelona, on es llicencià en Magisteri i Periodisme. Després d’anys dedicats a la docència, tant a l’escola primària com d’adults, va decidir dedicar-se exclusivament a l’escriptura perquè, com diu ell mateix: «escric el que m’agrada i em sento molt bé fent el que faig».

Observador expert de la conducta humana, Parareda ha publicat textos que van des de la novel·la històrica (Niàgara, el tro d’aigua, Barcanova), a l’assaig-entrevistes (Deu camins, cent cruïlles, Mediterrània) passant per llibres que, com aquest, volen compartir la seva experiència i coneixement sobre les relacions amb els altres, però també amb nosaltres mateixos (Aprendre a morir, aprendre a viure, Barcanova).

www.albertpararedafranquesa.cat