... ...
Els encantats

Els encantats

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

L’Arnau i la Bruna organitzen una escapada familiar amb el pare a Aigüestortes, l’últim lloc on van ser feliços, un estiu llunyà durant la seva adolescència. Mentre sopen, sortiran del silenci traumes, culpabilitats i retrets del passat. Assistim a un viatge simbòlic marcat pel record i la felicitat perduda, amb la complexitat de les relacions entre pares i fills com a teló de fons. Aquest és precisament un dels grans temes de l’obra teatral de David Plana, que amb aquest text retrata les conseqüències del trencament d’una família.

Introducció de Jordi Julià.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
David Plana
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-76-7
Año
2017
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
100
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Otros
introducció de Jordi Julià
Colección
Dramaticles
9994 Artículos

David Plana (Manlleu, 1969) és autor i director de teatre i guionista de televisió. Ha estrenat les seves obres al Teatre Lliure, al Teatre Nacional de Catalunya i a la Sala Beckett. És autor de Mala sang (Espectacle revelació de l'any 1997), La dona incompleta (Premi Serra d'Or al millor espectacle de l'any 2001 i Premi Butaca del públic al millor text teatral de l'any 2001) i de la peça breu La casa del bosc (guanyadora del II Torneig de Dramatúrgia Catalana del 2012), entre d'altres. El 2015 és guardonat ex aequo amb el Premi Frederic Roda per l'obra Els encantats. Ha treballat en sèries de televisió com La Riera, Moncloa, ¿dígame?, La memòria dels cargols, Jet lag, L'un per l'altre i Ventdelplà. També ha estat docent a la Sala Beckett, a l'AADPC, a l'ESCAC i, actualment, a la Universitat Pompeu Fabra.