Infàmia + Desclassificats

Infàmia + Desclassificats

14,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Pere Riera és un dels dramaturgs que ha irromput amb més força en l’escena catalana dels darrers anys. En aquest volum presentem la seva última obra, Infàmia (Premi de la Critica 2016), acompanyada de la primera que va escriure, Desclassificats. Tenim entre les mans dos textos sobre la vocació i la fragilitat humana. Si en el primer l’autor proposa una reflexió sobre l’ofici d’actor i el paper del públic, en el segon tracta la qüestió del poder polític i l’ètica periodística.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Pere Riera
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-92-7
Año
setembre 2017
Edición
primera
Páginas
192
Dimensiones
18 x 13 cm.
Encuadernación
rústica
Colección
Dramaticles
9990 Artículos

Pere Riera (Canet de Mar, 1974) és llicenciat en Dramatúrgia i Direcció Teatral per l’Institut del Teatre, en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i màster oficial en Estudis Teatrals. Actualment és professor d’Escenificació i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre i compagina la tasca docent amb l’escriptura dramàtica i de guions audiovisuals. És autor de les obres: Infàmia (Sala Villarroel; Premi de la Crítica 2016), Barcelona (Teatre Nacional de Catalunya; Premi Max 2014); Red Pontiac (Sala La Planeta, 2013), El don de las sirenas (Sala Beckett, 2013), Desclassificats (Sala Villarroel, 2011), Lluny de Nuuk (TNC; Premi Serra d’Or 2010), El factor Luxemburg (Teatre Lliure, 2007) i Casa Calores, a més del manual d’arts escèniques Fem teatre (La Galera).