Ventura + Volem anar al Tibidabo

Ventura + Volem anar al Tibidabo

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

L’escriptura de Cristina Clemente té el poder de col·locar-nos davant d’un mirall i parlar dels temps actuals amb intel·ligència i sensibilitat. Darrere la quotidianitat de les situacions narrades, s’amaga una reflexió complexa sobre les relacions humanes amb el compromís social com a teló de fons. La família i el pas del temps són els focus d’interès de les dues obres que presentem en aquest volumVentura gira al voltant de l’atzar i les bifurcacions de l’existència a partir de dues vides paral·leles unides per un mateix fet; Volem anar al Tibidabo es converteix en un cant d’amor d’unes filles cap als seus pares quan decideixen amagar-los la malaltia de la mare perquè puguin ser feliços en la ignorància.

Amb pròleg de Sergi Belbel.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Cristina Clemente
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-16-0
Año
novembre 2017
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
136
Dimensiones
18 x 13 cm.
Encuadernación
rústica
Autor info
pròleg de Sergi Belbel
9995 Artículos

Cristina Clemente (Barcelona, 1977) s’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Sala Beckett. Com a dramaturga, ha estrenat Paradise Band (Teatre Lliure, 2007), Marc i Paula (Institut del Teatre i Obrador de la Sala Beckett, 2008), Zèppelin (lectura dramatitzada, Sala Beckett, 2008), Volem anar al Tibidabo (Premi Revelació de la Crítica de Barcelona 2009 - Versus Teatre, 2009), La gran nit de Lurdes G., coescrita i codirigida amb Josep Maria Miró (accèssit al Premi Lluís Solà 2008 - Versus Teatre, 2009), La millor obra del teatre català (La Cuina, dins el Festival Grec 2009), Vimbodí vs. Praga (TNC, 2010), Nit de ràdio 2.0 (Sala Flyhard i La Villarroel, 2010), La nostra Champions particular (Teatre Gaudí, 2012), Consell familiar (Sala Beckett, 2013) i Ventura (Temporada Alta 2015). En cinema, ha coescrit el guió de la pel·lícula Eva. També ha treballat com a guionista a les sèries El cor de la ciutatLa RieraSin identidad i actualment a Com si fos ahir.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.