Llibert

Llibert

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Una mare relata els primers i últims quinze dies de vida del seu nadó: un terratrèmol emocional entre l'explosió de felicitat inicial, les primeres complicacions, l'esperança cada cop més baixa i el convenciment que el millor per al petit Llibert és la mort.

Un text valent i commovedor, nascut de la necessitat, que recull les contradiccions ètiques de la pròpia existència i aconsegueix donar forma a un dolor tan gran com el de la mort d'un fill. Entre la tragèdia i sorprenentment també l'humor, Llibert és sobretot un cant a la vida.

Pròleg d'Alfredo Sanzol.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Gemma Brió
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-48-1
Año
juny 2018
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
94
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg d'Alfredo Sanzol
Colección
Dramaticles
9978 Artículos

Gemma Brió Zamora (Badalona, 1972) és actriu i dramaturga. Llibert és el seu primer text i el protagonitza en la seva estrena a l'Almeria Teatre (2013), a la Biblioteca de Catalunya (2014) i al Teatro de La Abadía de Madrid (2015). Amb aquesta obra, obté els Premis Butaca 2014 al millor text teatral i al millor espectacle de petit format, i és nominada com a millor actriu protagonista. També rep el Premi Crítica Serra d'Or 2014 al millor espectacle teatral i és finalista als Premios Max 2015 en les categories d'autoria revelació i d'espectacle revelació. Arran de l'estrena de Llibert, forma la companyia Les Llibertàries, amb la qual continua estrenant textos de producció pròpia.

Gemma Brió

logo nuvol
El teatre també es llegeix — Núvol, 06/09/2019
logo el punt avui
Llegir teatre — El Punt Avui, 06/11/2018
logo
«Una narració dura, valenta i commovedora» — Voltar i voltar, 05/07/2018

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.