Caryl Churchill

Caryl Churchill

17,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Caryl Churchill ha reinventat la forma dramàtica amb una mirada extremament lúcida sobre les ansietats i les contradiccions dels nostres temps. Coneguda per les seves posicions feministes i de denúncia de l'abús de poder, els seus textos posen de manifest la capacitat per articular de manera innovadora la relació entre la forma i el contingut. Escrites en moments diferents i amb un llenguatge cada vegada més fragmentat, les obres que presentem en aquesta antologia reflecteixen la lucidesa i la varietat formal d'una de les autores més rellevants de la dramatúrgia anglesa contemporània. 

Conté: Bosc boig (1990), Cor blau (1997), Prou borratxo per dir t'estimo? (2006) i Escapada solitària (2016).

Traduccions de Mònica Bofill i Sílvia Fernando.

Una coedició amb l'Institut del Teatre.

Autor
Caryl Churchill
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-60-3
Año
setembre 2018
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
280
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
traduccions de Mònica Bofill i Sílvia Fernando
Colección
Dramaticles
9992 Artículos

Caryl Churchill (Londres, 1938) s'ha convertit en una de les autores més influents del teatre anglès contemporani. Llicenciada en literatura anglesa, va començar a escriure peces radiofòniques i guions de televisió per a la BBC fins que, després d'una experiència com a dramaturga resident al Royal Court, l'any 1974, va començar a dedicar-se plenament al teatre. La seva producció teatral, de gran rellevància internacional, és un gran laboratori poètic i crític sobre les estructures de poder i els seus efectes sobre els individus. Ha escrit una cinquantena de textos, que actualment segueixen un camí d'experimentació formal cada vegada més arriscat.

logo entreacte
Lectura recomanada — Revista Entreacte, 20/05/2019
logo el punt avui
Llegir teatre — El Punt Avui, 06/11/2018