Caryl Churchill

Caryl Churchill

17,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Caryl Churchill ha reinventat la forma dramàtica amb una mirada extremament lúcida sobre les ansietats i les contradiccions dels nostres temps. Coneguda per les seves posicions feministes i de denúncia de l'abús de poder, els seus textos posen de manifest la capacitat per articular de manera innovadora la relació entre la forma i el contingut. Escrites en moments diferents i amb un llenguatge cada vegada més fragmentat, les obres que presentem en aquesta antologia reflecteixen la lucidesa i la varietat formal d'una de les autores més rellevants de la dramatúrgia anglesa contemporània. 

Conté: Bosc boig (1990), Cor blau (1997), Prou borratxo per dir t'estimo? (2006) i Escapada solitària (2016).

Traduccions de Mònica Bofill i Sílvia Fernando.

Una coedició amb l'Institut del Teatre.

Autor
Caryl Churchill
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-60-3
Año
setembre 2018
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
280
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
traduccions de Mònica Bofill i Sílvia Fernando
Colección
Dramaticles
9992 Artículos

Caryl Churchill (Londres, 1938) s'ha convertit en una de les autores més influents del teatre anglès contemporani. Llicenciada en literatura anglesa, va començar a escriure peces radiofòniques i guions de televisió per a la BBC fins que, després d'una experiència com a dramaturga resident al Royal Court, l'any 1974, va començar a dedicar-se plenament al teatre. La seva producció teatral, de gran rellevància internacional, és un gran laboratori poètic i crític sobre les estructures de poder i els seus efectes sobre els individus. Ha escrit una cinquantena de textos, que actualment segueixen un camí d'experimentació formal cada vegada més arriscat.

logo entreacte
Lectura recomanada — Revista Entreacte, 20/05/2019
logo el punt avui
Llegir teatre — El Punt Avui, 06/11/2018

Productos relacionados

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.