La nostra ciutat

La nostra ciutat

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

La vida dels habitants de la petita localitat nord-americana de Grover’s Corners transcorre com a qualsevol altre lloc del món: neixen, creixen, s’enamoren, es casen i moren. L’aparent senzillesa de la seva existència es converteix en un cant als petits esdeveniments quotidians i en una colpidora reflexió sobre la consciència de viure. Amb aquest text, Thornton Wilder construeix una obra coral i sobre el pas del temps, guardonada amb el Premi Pulitzer de Teatre l’any 1938.

Pròleg de Ramón Espejo.
Traducció de Víctor Muñoz i Calafell.

Autor
Thornton Wilder
Idioma
català
ISBN
978-84-17188-72-6
Año
novembre 2018
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
140
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg de Ramón Espejo
Autor info
traducció de Víctor Muñoz i Calafell
Colección
Dramaticles
9987 Artículos

L’obra del novel·lista i dramaturg nord-americà Thornton Wilder (1897-1975) explora la connexió entre la quotidianitat i les dimensions còsmiques de l’experiència humana. L’any 1928 va ser guardonat amb el Premi Pulitzer per la novel·la El pont de San Luis Rey i, més endavant, també va rebre el Premi Pulitzer de Teatre per La nostra ciutat i The Skin of Our Teeth. Artista versàtil, que també va destacar com a professor, traductor, actor, guionista i llibretista, entre d’altres, ha estat llegit i representat arreu del món.