Glengarry Glen Ross

Glengarry Glen Ross

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

La direcció d’una agència immobiliària proposa una competició als seus treballadors: qui vengui més guanyarà un Cadillac, el segon rebrà un joc de ganivets de cuina, la resta seran acomiadats. S’estableix una ferotge competència entre ells, plena d’enganys i traïcions. Tot s’hi valdrà per aconseguir l’èxit. 

Glengarry Glen Ross, que va rebre el Premi Pulitzer de Teatre l’any 1984, és un retrat de l’individualisme i del capitalisme més salvatges.

Traducció de Carlota Subirós.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

ICEC.png

Autor
David Mamet
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-19-7
Año
novembre 2019
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
104
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
traducció de Carlota Subirós
Colección
Dramaticles
6 Artículos

David Mamet (Chicago, 1947) és un dels creadors d’històries més influents dels Estats Units. Dramaturg, guionista i director de cinema, va formar-se al Goddard College de Vermont i a la Neighbourhood Playhouse School of Theater de Nova York. Els seus textos, que han estat reconeguts pels diàlegs ràpids i crus dels personatges, exploren la sordidesa, el desencant i la soledat de la vida moderna. La revista Time va arribar a considerar-lo el Harold Pinter americà. Ha escrit obres com American Buffalo (1975), que el va donar a conèixer internacionalment, Glengarry Glen Ross (1983), Oleanna (1992), El criptograma (1994) i Un matrimoni de Boston (1999), entre d’altres.

David Mamet

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.