Glengarry Glen Ross

Glengarry Glen Ross

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

La direcció d’una agència immobiliària proposa una competició als seus treballadors: qui vengui més guanyarà un Cadillac, el segon rebrà un joc de ganivets de cuina, la resta seran acomiadats. S’estableix una ferotge competència entre ells, plena d’enganys i traïcions. Tot s’hi valdrà per aconseguir l’èxit. 

Glengarry Glen Ross, que va rebre el Premi Pulitzer de Teatre l’any 1984, és un retrat de l’individualisme i del capitalisme més salvatges.

Traducció de Carlota Subirós.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:

ICEC.png

Autor
David Mamet
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-19-7
Año
novembre 2019
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
104
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
traducció de Carlota Subirós
Colección
Dramaticles
4 Artículos

David Mamet (Chicago, 1947) és un dels creadors d’històries més influents dels Estats Units. Dramaturg, guionista i director de cinema, va formar-se al Goddard College de Vermont i a la Neighbourhood Playhouse School of Theater de Nova York. Els seus textos, que han estat reconeguts pels diàlegs ràpids i crus dels personatges, exploren la sordidesa, el desencant i la soledat de la vida moderna. La revista Time va arribar a considerar-lo el Harold Pinter americà. Ha escrit obres com American Buffalo (1975), que el va donar a conèixer internacionalment, Glengarry Glen Ross (1983), Oleanna (1992), El criptograma (1994) i Un matrimoni de Boston (1999), entre d’altres.

David Mamet