Y-X / El mar no cap dins d’una capsa de sabates

Y-X / El mar no cap dins d’una capsa de sabates

14,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

El teatre de Laia Alsina Ferrer és essencialment polític i posa el focus en els mecanismes de control que utilitza el poder hegemònic. En aquest volum, recollim dues obres que permeten copsar la proposta dramatúrgica de l’autora: textos rapsòdics i fragmentats que trenquen amb el cànon aristotèlic i proposen una posada en escena que defuig el realisme.

Y-X (o la fidelitat dels cignes negres) planteja una reflexió sobre la cultura de la monogàmia obligatòria i l’amor romàntic, mentre que El mar no cap dins d’una capsa de sabates se submergeix en la infantesa per fer una revisió crítica dels valors aparentment innocents que rebem durant aquesta etapa de la vida.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Laia Alsina Ferrer
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-37-1
Año
juny 2020
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
170
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Colección
Dramaticles
9997 Artículos

Laia Alsina Ferrer (Argentona, 1988) estudia Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre, on, juntament amb El Timbal, també es forma com a actriu. És guanyadora del VII Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta 2017 i de la beca d'escriptura dramatúrgica Carme Montoriol 2019 de l'ICUB. El 2014 funda la companyia de teatre polític El martell, amb la qual exerceix de directora i dramaturga.