M’hauríeu de pagar

M’hauríeu de pagar

12,50 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Tres veus, tres personatges, tres revelacions. Ella és guia d’art i, davant d’un grup de visita a un museu, començarà a fer brollar paraules. Ell és un jove que s’ofereix per satisfer fantasies i voldrà que el coneguem millor. El fill és un músic que ens ha reunit perquè, tot i les seves condicions de salut, ens vol tocar una peça al piano.

Jordi Prat i Coll ha escrit tres monòlegs sobre la soledat a partir de tres personatges que necessiten revelar-se davant d’algú per parlar d’art, infantesa, records, sexe, veritats, fragilitats i, en definitiva, de tot allò que no entenem però que necessitem expressar. 

Pròleg d'Albert Arribas.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Jordi Prat i Coll
Idioma
català
ISBN
978-84-18022-69-2
Año
gener 2021
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
144
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica
Autor info
pròleg d'Albert Arribas
Colección
Dramaticles
9991 Artículos

Jordi Prat i Coll (Girona, 1975) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF i en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona (premi extraordinari). Director, dramaturg i traductor, combina la dedicació creativa al teatre amb la pedagogia. Com a dramaturg cal destacar C. Hospital amb St. Jeroni (Premi Recull 2000), Obra vista (Sala Beckett, 2005), De quan somiava (Sala Atrium i Teatre Lliure, 2013) o Requiem for Evita (Temporada Alta i La Seca, 2017); Premi Teatre Barcelona a millor musical). Com a director ha dirigit tant clàssic (Josep M. de Sagarra, Serafí Pitarra o Federico García Lorca) com contemporanis (Caryl Churchill, Copi, Heiner Müller, Lluïsa Cunillé, Antonio Tarantino o Rebekka Kricheldorf). Entre els premis que ha rebut cal destacar el Ciutat Barcelona per Els Jocs Florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol (TNC, 2018), pel qual també va guanyar el Max a la millor adaptació teatral i el Premi de la Crítica a la millor direcció.

Núvol, 22/06/2021 | Un teatre de la revelació Ona

Cultural (Ràdio Ona La Torre), 20/06/2021 | Entrevista a l'autor i director Jordi Prat i Coll