Dramatúrgia finlandesa contemporània

Dramatúrgia finlandesa contemporània

22,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Les obres que reuneix aquesta antologia, escrites i representades a Finlàndia al llarg dels últims anys, fan d’altaveu d’un seguit de fenòmens importants per al país, que precisament el teatre ha ajudat a fer visibles.

El feminisme, el desig, el poder o el rol de la ficció són alguns dels temes que recorren un conjunt de textos que, cadascun amb una forma pròpia, reflecteixen fragments d’una realitat compartida. Es tracta de Play Rape, d’Anna Paavilainen; El fantasma de la normalitat, de Saara Turunen; Fail. Representació fallida, de Noora Dadu; Una altra cosa, de Milja Sarkola; qualsevol de nosaltres. documental, d’E. L. Karhu, i Mare lesbiana, de Heini Junkkaala. 

Una coedició amb l'Institut del Teatre.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Diversos autors
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-09-6
Año
desembre 2021
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
261
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
Otros
pròleg de Maria Säkö
Autor info
traduccions de Riikka Laakso, Meritxell Lucini, Luisa Gutiérrez Ruiz, Martina Cabanas Collell, Emma Claret Pyrhönen, Albert Herranz, Laura Pascual Antón i Laia Alsina Ferrer
Colección
Dramaticles
9995 Artículos

Anna Paavilainen, Saara Turunen Noora Dadu, Milja Sarkola E. L. Karhu i Heini Junkkaala.