Dramatúrgia britànica contemporània

Dramatúrgia britànica contemporània

25,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Aquesta antologia recull quatre dels textos més rellevants del teatre britànic dels darrers anys que, amb una veu autoral singular i una experimentació no convencional, segueixen la tradició del new writing, influenciats per mestres del passat com Beckett i per autors més recents com Crimp, Kane o Churchill. Combinen forma i contingut per transmetre cosmovisions compromeses del món i una crítica de la identitat britànica, amb la voluntat de provocar i trencar tabús. Es tracta de Wastwater, de Simon Stephens (2011); Constel·lacions, de Nick Payne (2012); Rebel·la’t. Va dir ella. Torna’t a rebel·lar., d’Alice Birch (2014), i L’autora, d’Ella Hickson (2018).

Introducció d’Aleks Sierz. 

Coedició amb l'Institut del Teatre.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
Diversos autors
Traducción
Víctor Muñoz i Calafell, Mònica Bofill, Sadurní Vergés, Carlota Subirós
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-90-4
Año
novembre 2022
Edición
primera (coedició amb Institut del Teatre)
Páginas
296
Dimensiones
14 x 21 cm.
Encuadernación
rústica
9997 Artículos

Simon Stephens.

Nick Payne.

Alice Birch.

Ella Hickson.

De les traduccions: Víctor Muñoz i Calafell (Wastwater), Mònica Bofill (Constel·lacions), Sadurní Vergés (Rebel·la’t. Va dir ella. Torna’t a rebel·lar.) i Carlota Subirós (L’autora).

De la introducció: Aleks Sierz, 2022.