qualsevol / tara

qualsevol / tara

15,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Amb un estil poètic i provocador, debbie tucker green subverteix les estructures dramàtiques convencionals i trenca els silencis existents.

A qualsevol, l’autora captura la reacció devastadora d’una família davant d’un acte aleatori de violència. A tara, en canvi, segueix els moviments d’un personatge que vol que el deixin sol.

Traducció de Sadurní Vergés. 
Pròleg de Denise Duncan.

***
debbie tucker green (amb minúscules per decisió de la mateixa autora) és una de les veus més rellevants i innovadores de la dramatúrgia britànica actual, inèdita fins ara en català. La seva escriptura és poètica, rítmica i rabiosament política.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
debbie tucker green
Traducción
Sadurní Vergés
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-82-9
Año
desembre 2022
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
239
Prólogo
Denise Duncan
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Dramaticles
996 Artículos

debbie tucker green (amb minúscules per decisió de la mateixa autora) és una de les veus més rellevants i innovadores de la dramatúrgia britànica actual. Ha escrit més d’una desena d’obres que s’han representat als principals teatres de Londres: qualsevol (Royal Court, 2008) i tara (National Theatre, 2013), que recollim en aquest volum, però també dirty butterfly (Soho Theatre, 2003), born bad (Hampstead Theatre, 2003; Premi Olivier a la debutant més prometedora), trade (RSC, 2005), stoning mary (Royal Court, 2005), generations (Young Vic, 2007), truth and reconciliation (Royal Court, 2011), hang (Royal Court, 2015), a profoundly affectionate, passionate devotion to someone (-noun) (Royal Court, 2017) i ear for eye (Royal Court, 2018), entre d’altres. També ha escrit i dirigit les pel·lícules second coming (2014; nominada als BAFTA, Premi a l’International Film Festival de Rotterdam) i ear for eye (2021).