qualsevol / tara

qualsevol / tara

15,00 €
Impuestos incluidos

Dramaticles és una col·lecció de textos teatrals que coeditem amb l'Institut del Teatre. Té tres línies de treball: les obres contemporànies, les clàssiques i les antologies.

 

Amb un estil poètic i provocador, debbie tucker green subverteix les estructures dramàtiques convencionals i trenca els silencis existents.

A qualsevol, l’autora captura la reacció devastadora d’una família davant d’un acte aleatori de violència. A tara, en canvi, segueix els moviments d’un personatge que vol que el deixin sol.

Traducció de Sadurní Vergés. 
Pròleg de Denise Duncan.

***
debbie tucker green (amb minúscules per decisió de la mateixa autora) és una de les veus més rellevants i innovadores de la dramatúrgia britànica actual, inèdita fins ara en català. La seva escriptura és poètica, rítmica i rabiosament política.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de:
    Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Autor
debbie tucker green
Traducción
Sadurní Vergés
Idioma
català
ISBN
978-84-18857-82-9
Año
desembre 2022
Edición
primera (coedició amb l'Institut del Teatre)
Páginas
239
Prólogo
Denise Duncan
Dimensiones
13 x 18 cm.
Encuadernación
rústica amb solapes
Colección
Dramaticles
997 Artículos

debbie tucker green (amb minúscules per decisió de la mateixa autora) és una de les veus més rellevants i innovadores de la dramatúrgia britànica actual. Ha escrit més d’una desena d’obres que s’han representat als principals teatres de Londres: qualsevol (Royal Court, 2008) i tara (National Theatre, 2013), que recollim en aquest volum, però també dirty butterfly (Soho Theatre, 2003), born bad (Hampstead Theatre, 2003; Premi Olivier a la debutant més prometedora), trade (RSC, 2005), stoning mary (Royal Court, 2005), generations (Young Vic, 2007), truth and reconciliation (Royal Court, 2011), hang (Royal Court, 2015), a profoundly affectionate, passionate devotion to someone (-noun) (Royal Court, 2017) i ear for eye (Royal Court, 2018), entre d’altres. També ha escrit i dirigit les pel·lícules second coming (2014; nominada als BAFTA, Premi a l’International Film Festival de Rotterdam) i ear for eye (2021).

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.