Tardor, la meva cuina de cada dia Ampliar

Tardor, la meva cuina de cada dia

Pere Sans

Les millors receptes casolanes aprofitant els productes típics de la tardor.

Més detalls

13,50 €

Tardor, la meva cuina de cada dia neix d’un repte llançat a Pere Sans: escriure un diari personal on expliqui què ha menjat cada dia al llarg d’un any sencer, aprofitant els productes que ens porten les diferents estacions de l’any.

En aquest volum, dedicat a la tardor, desplega tot un seguit de receptes casolanes així com versions de plats d’altres cultures i cuina de festa. Perquè menjar a casa no significa menjar sempre el mateix, Pere Sans ens presenta un llibre de cuina propera, domèstica i diària: ideal perquè elaborem receptes gustoses amb ingredients quotidians.

«Els que ens dediquem a escriure llibres de cuina no sempre mengem plats exquisits. Ben al contrari, els nostres àpats casolans són força vegades molt simples, crec que és bo que tothom ho sàpiga i aprengui a menjar bé amb les coses tradicionals i senzilles d’aquesta cuina nostra, i que sense complicar-se la vida sàpiga crear plats contundents en tots els sentits» 
— Pere Sans

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Pere Sans és enòleg de professió i cuiner per vocació entusiasta, a més d'estudiós de la Cultura Culinària Catalana i de la cuina en general. És un experimentat realitzador d'àpats en festes populars així com cursets de cuina, tast de vins, tast de formatges i de cocteleria.

Havent regentat temporalment restaurants d'entitats privades, s'ha dedicat darrerament a l'assessorament i posada en marxa de restaurants de cuina tradicional en diversos indrets de Catalunya. 

Pere Sans ha publicat, també amb Comanegra, Cuina catalana de veritat (2007), La cuina del vi (2009), Cuina catalana amb la quitxalla (2010), El petit llibre de la cuina catalana (2011) i Primavera, la meva cuina de cada dia (2014).

Pere Sans

  • Autor Pere Sans
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-30-0
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 164 pág.
  • Dimensions 16 x 18 cm.
  • Enquadernació rústica

26 Productes de la mateixa categoria: