La Tanga i el gran lleopard Ampliar

La Tanga i el gran lleopard

R. Malo, F. J. Mateos, D. Laguens

Una emocionant aventura protagonizada per la valenta nena d'una tribu que viu al cor de l'Àfrica.

Més detalls

15,00 €

Aquest producte ja no està en estoc

La Tanga és la filla del gran bruixot de la tribu dels toblongs. És la persona més ràpida i àgil del poblat, i també la més valenta, com demostra quan s'ofereix per a enfrontar-se al gran lleopard, un animal ferotge i cruel que amenaça la pau dels toblongs. La Tanga es submergeix en els perills de la selva, i amb la seva destresa i intel·ligència vencerà el temut lleopard i reivindicarà el coratge de les dones del poblat.

La Tanga i el gran lleopard ens explica una història divertida i sorprenent amb la força visual d'unes il·lustracions que ens traslladen a un món gairebé cinematogràfic.

Roberto Malo va néixer a Saragossa (1970), és escriptor, contacontes i animador sociocultural. És membre fundador del Grupo Galeón amb el qual recorre el món des del 1993 representant comptes propis i adaptats. Ha publicat els llibres de relats Malos sueños (Certeza, 2006) i La luz del diablo (Mira, 2008), i les novel·les Maldita novela (Mira, 2007), La marea del despertar (Hegemón, 2007) i Los guionistas (Eclipsados, 2009), a més de setanta relats en revistes, diaris i diverses antologies.

Visita el bloc de Roberto Malo i descobreix més il·lustracions.


Francisco Javier Mateos
va néixer a Saragossa (1970) i actualment resideix a Barcelona; treballa com a pare i, quan pot, dirigeix l'empresa Aleen, dedicada a la formació creativa, l'enginyeria del coneixement i el desenvolupament i conceptualització de noves idees i aplicacions tecnològiques... dues feines en què cal pensar el que ningú ha pensat abans. És especialista en creativitat i membre fundador del Grupo Galeón, juntament amb en Roberto Malo, amb qui ha creat molts contes que esperen publicar poc a poc.


David Laguens Velasco
també va néixer a Saragossa (1968), va estudiar a la Escuela de Artes i Oficios d'aquesta ciutat, on va coincidir amb en Roberto Malo. Després de formar-se com animador 2D a Madrid va retornar a Saragossa per crear la seva pròpia empresa d'animació en tres dimensions Vórtice 3D i va guanyar el premi IDEA 1999 de creació d'empreses de l'Aragó. Posteriorment ha treballar per a l'empresa de videojocs més gran d'Espanya, Pyro Studios, fent tasques de grafista 3D i texturador, per passar després a crear la il·lustració de personatges i entorns de diversos projectes com a concept artist.

  • Autor R. Malo, F. J. Mateos, D. Laguens
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-937519-2-0
  • Any 2009
  • Edició primera
  • Pàgines 32 pàg.
  • Dimensions 30 x 24,5 cm.
  • Enquadernació tapa dura
  • Edat recomanada a partir de 8 anys

30 Productes de la mateixa categoria: