Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç? Ampliar

Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?

Montse Junyent, Pep Boatella

Un conte perquè els més petits entenguin com s'originen les crisis econòmiques i quins valors es necessiten per ensortir-se'n.

Més detalls

15,00 €

Una família de castors comença una cursa desbocada per construir llodrigueres i acumular allò que tant els agrada: arrels de gerd. Aviat, però, els excessos tindran conseqüències, les arrels s'esgotaran i les fortes pluges acabaran destrossant les llodrigueres. Com aconseguiran escapar d'aquest carreró sense sortida?

El llibre que teniu a les mans us ajudarà a explicar als més petits com s'originen les crisis econòmiques i quins valors són necessaris per recuperar-se d'una situació com aquesta.

Montse Junyent (Barcelona, 1967). La seva formació és l'administració i direcció d'empreses, els seus interessos són l'educació i l'economia sostenible, i el que més li agrada fer és escriure. Escriu i reescriu les històries que li volten pel cap fins a trobar el personatge rodó, la paraula més precisa o el ritme més adient. Des de sempre imagina històries, les escriu i les explica. Ara explica històries sobre economia sostenible a través de Educarxtransformar, un projecte que neix l’any 2013 i que pren forma després d’una àmplia experiència en l'àmbit del màrqueting i la comunicació. Podeu seguir la seva feina a www.educarxtransformar.com

En Pep Boatella va néixer l'any 1983 i és il·lustrador i dissenyador gràfic. Des de ben petit passava les estones lliures dibuixant els seus personatges preferits de còmic, de cinema fantàstic i de novel·les de terror i misteri. A causa d'aquesta accentuada vocació va decidir cursar estudis artístics (il·lustració, disseny gràfic, Belles arts). Aviat es va interessar per la il·lustració enfocada al món editorial i va començar a publicar.

Envoltat de llibres, còmics, ordinadors i pinzells col·labora habitualment amb diferents revistes, agències i editorials, tant nacionals com internacionals. La seva sensibilitat gràfica i el seu marcat estil són trets comuns en cada un dels seus treballs, que abracen des de la il·lustració per a infants, les imatges que il·lustren articles de premsa, així com il·lustracions per un públic adult. Podeu veure la seva feina a la seva pàgina web www.pepboatella.com o a la seva agència de representants.

Els diners no són un joc — ARA Criatures, 26/03/2016
La cooperación no es un cuento... o sí — El salmón contracorriente, 23/01/2016
«Una faula totalment actual i moderna» — Revista Faristol, 19/10/2015

  • Autor Montse Junyent, Pep Boatella
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-66-9
  • Any 2015
  • Edició primera
  • Pàgines 42 pàg.
  • Dimensions 22,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació cartoné
  • Edat recomanada a partir de 6 anys

30 Productes de la mateixa categoria: