Més enllà del bosc Ampliar

Més enllà del bosc

À. Consuegra, MC. Fortuño

Un conte que ens ajudarà a entendre la mort d'un ésser estimat mitjançant l'acceptació del dol i recordant els moments feliços.

Més detalls

15,00 €

Tots els animals del bosc gaudeixen d’aquest indret tan especial en companyia dels seus amics. En Ratlletes és un alegre ós rentador que se sent realment feliç de compartir el dia a dia amb el gran ós bru, l’esquirol, el conill o el castor. El temps porta una primavera florida, un estiu calorós, una tardor de preparatius i, finalment, les primeres neus de l’hivern. Un dia el fred és tan intens que en Ratlletes s’adorm entre la neu, mentre els floquets el van cobrint lentament i el seu cor comença a bategar cada vegada més a poc a poc, fins que s’atura per sempre.

Una història sobre l'absència dels éssers estimats explicada a través de l'enyor i el record dels moments feliços que tots els animals del bosc guarden d'en Ratlletes.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Àngels Consuegra va néixer a Barcelona, amb el mar de fons. Psicòloga per vocació, compagina la docència amb el treball com a terapeuta, una passió a la qual es dedica en cos i ànima. El mar i la gent de Sant Pol de Mar, marc d’inspiració ideal, li han robat el cor des de fa anys. Amb els escriptors del Taller d’Escriptura del poble ha publicat 10 camins i una foguera. També ha publicat El somni de la petita Efwa, fruit de les vivències a Ghana i del treball amb infants amb paràlisi cerebral de l’orfenat dAyenyah. Enamorada de la vida, se sent feliç si llegeix en paper o escriu histories i cartes a mà, amb el mar de fons o davant la llar de foc, quan admira la natura o volta pel món, quan deixa lliure la seva nena interior i, sobretot, quan comparteix la vida amb els que estima.

MCarmen Fortuño Alós (Seira, 1950). El dibuix i la pintura formen part de la seva vida des de ben petita i aquesta passió no l’ha abandonat mai: «vull seguir aprenent i gaudint», diu. Va cursar els seus estudis de dibuix i pintura al Departament d’Art de l’Escola de la Dona i fins a l’any 2014 va ser membre de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya. La seva obra s'ha exposat a multitud d’espais, entre els que destaquen la sala d’exposicions de l’Hospital de Bellvitge o la Fabra i Coats.

   
Àngels Consuegra                       MCarmen Fortuño

Lectura dramatitzada de 'Més enllà del bosc' — Sant Cugat a fons (Cugat.cat), 25/11/2015
Más allá de la vida: entrevista a Tew Bunnag — Millennium (La 2), 02/11/2015
Presentació de 'Més enllà del bosc' — Nau Comanegra, 29/10/2015
Susana Peix ens parla del llibre 'Més enllà del bosc' (minut 19:07) — Més content que un gínjol (Canal Blau), 17/10/2015

  • Autor À. Consuegra, MC. Fortuño
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-79-9
  • Any 2015
  • Edició primera
  • Pàgines 32 pàg.
  • Dimensions 22,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació cartoné
  • Edat recomanada a partir de 6 anys

30 Productes de la mateixa categoria: