Del organismo al cuerpo Ampliar

Del organismo al cuerpo

Luis Carbajal

Una aproximació terapèutica al treball corporal integratiu.

Més detalls

23,00 €

Aquest producte ja no està en estoc

Som cossos en interacció contínua. A partir d'aquesta premissa, Carbajal advoca per incloure el cos al 100% en el procés terapèutic des de múltiples enfocs, i sota una visió integradora, doncs «existeixen tantes maneres d'abordar el cos com a cossos».

Amb un estil senzill i clar, exemples pràctics i imatges. aquest llibre pretén apropar a formadors, terapeutes, psicòlegs, treballadors de l'àmbit de la salut i públic en general, al món terapèutic gestàltic i corporal des de totes les seves perspectives: posturals, energètiques, físiques i emocionals.

Després de l'èxit Hablar con el cuerpo, Luis Carbajal presenta l'estil terapèutic del seu Treball Corporal Integratiu que ha anat generant al llarg de la seva trajectòria professional.

Luis Carbajal, nascut el 1965 a Lleó, i actualment afincat a Barcelona, és psicòleg i enginyer de camins. S'ha format en psicoteràpia Gestalt , en psicoteràpia integrativa i en el programa SAT de Claudio Naranjo, i és membre titular de l'AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt). També és coneixedor i practicant de diverses tècniques corporals i expressives, com el mètode Grinberg, la reflexologia, la bioenergètica i el Moviment Harnònic Expressiu de Graciela Figueroa.

Des de 1992 combina la feina purament terapèutica amb el treball corporal expressiu, col·laborant des de 1997 a l'Escola d'Expressió Carme Aymerich de Barcelona, i realitzant cursos i tallers de treball corporal a Espanya, Portugal, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela. És també cofundador, director, professor i tutor de la formació personal a través del cos TCI (Treball Corporal Integratiu) de l'AEC (Associació per a l'Expressió i la Comunicació) que està en marxa a Barcelona des del 1999. És autor de Hablar con el cuerpo. La expresión corporal un camino para el bienestar (Comanegra, 2008).


Cuerpos en interacción — CuerpoMente, 08/2011

  • Autor Luis Carbajal
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-12-9
  • Any 2011
  • Edició primera
  • Pàgines 216 pàg.
  • Dimensions 14,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: