Diccionario de autoayuda, espiritualidad y bestialismo Ampliar

Diccionario de autoayuda, espiritualidad y bestialismo

X. Bermúdez, E. Serra

La resposta als interrogants que envolten l'autoajuda i l'esoterisme explicada amb to humorístic i sentit crític.

Més detalls

15,00 €

Aquesta obra dels doctors Bermúdez i Serra suposa una fita divulgativa, brillant i temeraria en què els nostres autors posen el dit a la llaga sobre un tema molt vigent: l’autoajuda, l’esoterisme, les teràpies alternatives i els seus derivats. A mode d’un diccionari convencional, els nostres misteriosos personatges van desgranant opinions en to humorístic i destruint tòpics un rere l’altre, sense abandonar per això un acerat sentit crític.

Què tenen a veure l’autoajuda, el suc de pastanaga, les abduccions extraterrestres i la meditació transcendental? Per què les persones que recorren a cursos d’intel·ligència emocional solen creure en el tarot, els viatges astrals i la reencarnació? Pot explicar la ciència moderna de què està fet el tofu? Què és en realitat una aparició? Per què mai acerta un horòscop?

En fi, aquests i altres interrogants trobaran resposta en un text divertit, a vegades irreverent, que potser agiti alguna polèmica però que segurament no deixarà indiferent a ningú.

El doctor Xavier Bermúdez (Mataró, 1961) és un dels psicòlegs més afamats de la seva ciutat natal. Doctor per la Universitat Xica de Castelló, ha publicat en revistes tan reputades com Anales de Psicología Vegetal, Boletín de Antropsicosociología de Huelva i Mind & Sandwich. A més, ha estat un reconegut activista de la causa per l'absolició dels drets humans a Angola.

El doctor Enrique Serra (Escorihuela, 1964) és també un membre respectadíssim de la comunitat acadèmica. De formació heterodoxa, Serra ha estat definit pels seus col·legues com "un mandrós i un pocavergonya sense escrúpols que, d'haver-s'ho proposat, avui seria rector". Defensor de la brevetat en la seva producció assagística, entre els seus articles destaquen División del trabajo y violencia de género entre indios Pelagatos i La "respiración rectal" de los yoguis nepalís.

Després de publicar inicialment aquest diccionari a Itàlia i haver estat condemnats per això, els doctors Serra i Bermúdez es troben actualment en destí desconegut i declarats pròfugs de la justícia en més de dos-cents països.

  • Autor X. Bermúdez, E. Serra
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-935566-8-6
  • Any 2008
  • Edició primera
  • Pàgines 167 pàg.
  • Dimensions 14 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: