Dones treballant: Guia de reconeixement urbà amb perspectiva de gènere Ampliar

Dones treballant: Guia de reconeixement urbà amb perspectiva de gènere

Col·lectiu Punt 6

Una guia amb l'objectiu de donar visibilitat a les dones que, en el passat i en el present, han contribuït en la construcció i la transformació dels barris i poblacions.

Més detalls

10,00 €

A través d'aquesta guia, el Col·lectiu Punt 6 volem agrair a totes les associacions de dones amb les que hem col·laborat al llarg d'aquests anys, tant aquelles que van participar en els més de 80 tallers dins el Programa d'Eines de Participació de l'Institut Català de les Dones, com a les dones dels diferents barris on hem treballat i que han participat en els processos participatius de diagnòstic i disseny de propostes de millora per al seu entorn. Aquesta guia és el fruit del treball amb totes elles.

Esperem que sigui d'utilitat i la pugueu fer servir en els vostres barris, pobles i ciutats.

El Col·lectiu Punt 6 és una associació de dones. Les seves integrants provenen d'orígens i experiències vitals diferents, i pertanyen a diferents àrees de coneixement dins l'arquitectura, l'urbanisme i la sociologia. Estan interessades en repensar les ciutats, els barris i les arquitectures per afavorir una vida sense discriminacions de cap tipus. Per això treballen des de la perspectiva del gènere, fonamentalment des de l'experiència quotidiana de les dones. 

Des de fa vuit anys nodreixen el coneixement urbà amb les experiències que han compartit amb elles les més de 1.000 dones que han conegut en el centenar de tallers, realitzats dins el Programa d'Eines de Participació de l'Institut Català de les Dones, i en els processos participatius de diagnòstic i disseny de propostes de millora per a l'entorn quotidià en diferents barris. 

La motivació que les porta a realitzar aquesta guia és retornar a les dones el coneixement col·lectiu acumulat, per fomentar l'autonomia i l'autogestió en la millora dels seus barris, de manera que puguin expandir-ho també a la resta de la societat. La guia és fruit del treball amb totes elles.

El Col·lectiu Punt 6 el conformen: Roser Casanovas, Adriana Ciocoletto, Marta Fonseca, Blanca Gutiérrez, Zaida Muxí i Sara Ortiz.

www.punt6.org

  • Autor Col·lectiu Punt 6
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-17-1
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 122 pàg.
  • Dimensions 21 x 15 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: