La Rueda Medicinal. Astrología de la Tierra Ampliar

La Rueda Medicinal. Astrología de la Tierra

Sun Bear i Wabun

Per primera vegada en castellà, el gran èxit que va marcar a tota una generació als anys vuitanta.

Més detalls

18,00 €

La Rueda Medicinal és un cercle màgic que aplega tot el que hi ha al món. Mentre viatges al seu voltant, descobriràs la meravella d'entendre't a tu mateix: qui ets, què saps i què pots aconseguir a la teva vida. Moltes vegades sentim que hi ha quelcom que ens falta a la vida: l'anhel d'estar més a prop de la natura i de les forces elementals. Aquest llibre t'ajudarà a trobar el teu lloc a la Roda i a identificar-te amb poders que potser has perdut. Quan ets capaç d'harmonitzar completament amb un tot, llavors ets, vertaderament, part del tot.

Més de 2.000.000 d'exemplars venuts.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Sun Bear (1929 - 1992) va néixer a la Reserva Terra Blanca, al nord de l'estat de Minnesota. La seva àvia ojibwa el va instruir sobre plantes i el món natural, i també va aprendre curació i altres tipus de medicina amb dos dels seus tiets, que eren Homes Medicina. Va viatjar al llarg dels Estats Units per aprendre de molta més gent, tant Nativa com blanca. Sun Bear estava molt implicat amb les associacions que donaven suport i preservaven la cultura Nativa i, el 1970 va crear la Tribu Bear: una societat d'ensenyament per a tots els que volien estimar a la Mare Terra. Després de la publicació de The Medicine Wheel: Earth Astrology, l'any 1980, va començar un període d'intensa activitat, impartint conferències i cursos a Estats Units i a altres parts del món.

Sun Bear

Marlise Wabun Wind va néixer a Nova Jersey (Estats Units) i és periodista, editora i escriptora. Va conèixer Sun Bear l'any 1972 i es va convertir en la seva aprenent. A mesura que treballava per la Tribu Bear, va anar aprenent molt de la gent i de les idees de la vida en comunitat, dels seus ideals, realitats i sobre una àmplia varietat de temes relacionats amb la Terra. També va col·laborar amb la publicació dels llibres de la Tribu Bear, que va dirigir entre 1992 i 1995, després de la mort del seu fundador, Sun Bear. En l'actualitat segueix escrivint i publicant.

Wabun

Lecturas de verano — Pandora Magazine, 04/08/2014

  • Autor Sun Bear i Wabun
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-17188-46-7
  • Any 2014
  • Edició segona
  • Pàgines 236 pàg.
  • Dimensions 16,5 x 23,5 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: