Decide cómo vivir tu vida Ampliar

Decide cómo vivir tu vida

Jordi Gil

En aquest llibre descobrirem tots els secrets de la teràpia Gestalt per aplicar-la a la vida quotidiana.

Més detalls

18,00 €

Què té la Gestalt per interessar a tanta gent? L'auge de la teràpia Gestalt en els últims anys és espectacular i molta gent es pregunta el perquè. Què la fa tan útil? Aquest és un llibre teòrico-pràctic o pràctico-teòric. La teoria dóna forma i facilita l'aplicació d'allò gestàltic, la pràctica és precisament viure. Mitjançant les magnífiques explicacions del terapeuta gestàltic Jordi Gil, coneixerem els principals conceptes d'aquesta existosa teràpia i, a partir dels exercicis i exemples pràctics, anirem descobrint aquesta filosofia de vida de forma vivencial. Aquest llibre també pot facilitar la seva tasca als professionals de l'ajuda gràcies a la practicitat dels seus exercicis i a la seva claredat tècnica.

«En Jordi és un dels joves talents gestàltics i, amb aquest llibre, fa accessible al gran públic la vella i novíssima Gestalt»
— Marcelo Antoni Lobo

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Jordi Gil Martín (Badalona, 1975) és psicòleg, psicoterapeuta, terapeuta Gestalt i constel·lador familiar. Es llicencia en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, on neix el seu interès per la Psicologia Humanista, que es tradueix en la seva formació com a terapeuta gestàltic a l'Institut Gestalt de Barcelona. Posteriorment, la seva vocació el porta a aprofundir en la teràpia corporal i es forma en Diafreoteràpia i altres tècniques psicocorporals. Format també en la psicologia dels eneatips, més tard amplia el seu interès a l'àmbit familiar-sistèmic formant-se com a constel·lador familiar.

Des del 2005 dirigeix el centre Gestalt Salut Psicoteràpia a Barcelona, juntament amb la també psicòloga i terapeuta Marta Grimalt. En aquest espai realitza teràpies individuals i grupals, a més de tallers de creixement personal i de constel·lacions familiars. Paral·lelament, des del 2008 col·labora com a psicòleg en el Centre de Dia d'Adults de Sant Andreu, a la Fundació Vidal i Barraquer, on manté i alimenta el seu interès per la salut mental. La seva experiència en salut mental juntament amb el fet d'haver treballat amb diferents col·lectius socials li permet exercir com a supervisor de professionals de l'ajuda. És autor del llibre Quiérete más, quiérete mejor (2012), on reflexiona sobre l'autoestima i ofereix eines per desenvolupar-la i enfortir-la.

  • Autor Jordi Gil
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-15-7
  • Any 2014
  • Edició primera
  • Pàgines 218 pàg.
  • Dimensions 14 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes
  • Col·lecció Caixa d'eines

30 Productes de la mateixa categoria: