Cannabis consciente Ampliar

Cannabis consciente

Karina Vergara

Una reivindicació del potencial terapèutic de la marihuana i una explicació rigorosa de tot allò que cal saber per a fer-ne un bon ús mèdic.

Més detalls

16,00 €

La majoria accepta el poder medicinal de marihuana, però molt pocs saben com fer-lo servir. Durant els darrers vint anys el potencial terapèutic del cànnabis s'ha reivindicat des de molts sectors de la societat, però... què és el cànnabis? Quins són els principals efectes del seu consum, els seus pros i els seus contres? Quins són els principals components? Què he de saber de la planta per a entendre la seva acció terapèutica? Com puc consumir-la?

Aquest llibre vol donar resposta a aquestes preguntes amb esperit divulgatiu, el major rigor científic i l'emoció de qui ha viscut a prop dels beneficis mèdics del cànnabis. Ofereix una relació de més de vint malalties tractables amb marihuana i les pautes per al seu bon ús.

«L'ostensible indiferència dels metges cap a la marihuana no pot continuar servint de pretext per a mantenir aquest medicament a l'ombra»
— Journey of the American Medical Association.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Karina Vergara és llicenciada en Ciències Biològiques per la Pontificia Universidad Católica de Chile i Màster en Ciències per la Universitat de Barcelona. La seva experiència professional s'ha desenvolupat, principalment, en institucions universitàries i científiques a l'àrea d'investigació de problemes ecosocials relacionats amb la gestió de recursos naturals.

Va descobrir l'ús medicinal del cànnabis durant la seva estada a Barcelona, on va col·laborar amb diversos Clubs Socials Cannàbics i va començar a acompanyar pacients que s'iniciaven en el seu ús. Actualment, desenvolupa tasques de coordinadora d'investigació de la Fundación Daya, una organització sense ànim de lucre dedicada a informar sobre cànnabis medicinal als pacients que el necessitin, així com a la investigació clínica dels beneficis de l'ús mèdic del cànnabis a Xile.

Karina Vergara

Presentació del llibre 'Cannabis consciente' — Revista Yerba, 14/11/2016

  • Autor Karina Vergara
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-16605-46-0
  • Any 2016
  • Edició primera
  • Pàgines 192 pàg.
  • Dimensions 21 x 14 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes
  • Col·lecció Maragda

30 Productes de la mateixa categoria: