Dirige tu empresa como un síndrome de Down Ampliar

Dirige tu empresa como un síndrome de Down

José María Batalla

Un llibre d'empresa basat en les iniciatives de La Casa de Carlota: t'ajudarà a treballar millor, a tenir empreses més sanes, a divertir-te a la feina i, sobretot, a ser millor persona.

Més detalls

18,00 €

La Casa de Carlota és l'única empresa del món que rep el reconeixement de l'ONU per treballar amb persones amb síndrome de Down en projectes de creativitat. Però, sobretot, és una aventura empresarial exitosa.

El llibre que mai et recomanaran a les escoles de negocis. 

«A mesura que vas llegint, passen coses, conceptes i sensacions que es van consolidant, a poc a poc, en el teu cervell. Vas entenent, per exemple, la dimensió real d'aquesta meravellosa bogeria anomenada La Casa de Carlota. Creativitat i investigació en creativitat, narrades des de la seguretat del que ja pot explicar sense necessitat de justificar. Del que no ho pensa, ho sap. Capítols curts que comencen i acaben. I ho fan amb una afirmació o un consell que potser et podrà donar un coach o un gurú-consultor, però difícilment un empresari amb negocis innovadors i d'èxit. És fins i tot divertit i això no sempre resulta habitual en un llibre d'empresa. Per a mi, és un excel·lent llibre d'empresa»
— Joan Teixidó, Teixi

«Ja no sóc Down, ho he deixat»
— Quim

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

José María Batalla és llicenciat en Ciències de la Informació i RR.PP. per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a soci de l'agència de publicitat Lorente Grupo de Comunicación i vicepresident creatiu de la multinacional Havas Group, les seves campanyes han estat premiades en festivals internacionals, dels quals també ha estat membre del jurat. Actualment, la seva feina està bolcada en ajudar a les marques a ser socialment responsables i a vendre més. És fundador de 1000friends, empresa especialitzada en responsabilitat social i màrqueting amb causa social, i cofundador de La Casa de Carlota. 

Jose Maria Batalla

  • Autor José María Batalla
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-17188-42-9
  • Any maig 2018
  • Edició primera
  • Pàgines 144
  • Dimensions 14 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica
  • Altres pròleg de Joan Teixidó

30 Productes de la mateixa categoria: