Punt de llibre exclusiu de Comanegra

Comanegra i Christian Garcia

Punt de llibre metàl·lic daurat amb la paraula Comanegra gravada. Una peça exclusiva elaborada pel joier Christian García.

Més detalls

36,00 €

Realitzat amb llautó temperat i aplacat en color daurat. Model simple i pla amb un encuny on hi trobem fixada, mitjançant un cosit, una empunyadura de cuir provinent de retalls d'adoberies, fent que el producte sigui més sostenible. Aquest model destaca pel gravat de la paraula Comanegra, com una textura sobre el metall, que aporta contrast i alhora singularitat a la peça.

Un punt de llibre especial per regalar i autoregalar-te. Capbussa't en històries, mons fantàstics i curiositats sense perdre el fil de la lectura!

Christian García va començar els estudis artístics a l’Escola Taller d’Art de Tarragona (Llotja) amb la idea de ser pintor, però la possibilitat de transmetre de manera més directa el valor del concepte, de l’art, del disseny i de l’artesania, el van fer decantar-se per la joiera. No entesa com a tal, sinó combinada amb altres conceptes, com el disseny industrial, la moda, l’artesania...

Amb un gust exquisit pels detalls que donen funcionalitat a la peça, així com pel treball manual, en Christian dona un valor afegit a les seves obres i es recrea en la peça única que realitza per encàrrec. A Barcelona adquireix experiència treballant per diverses firmes del sector de la joieria i la moda, com Raquel Moreno, Majoral o Koetania.

  • Autor Comanegra i Christian Garcia
  • Altres elaborat amb llautó temperat i aplacat en color daurat

30 Productes de la mateixa categoria: