La homosexualidad ¿dónde está nuestro error? Ampliar

La homosexualidad ¿dónde está nuestro error?

Luis Carbajal

El llibre que totes les persones homosexuals voldran regalar als seus pares i amics. Amb pròleg d'Armand de Fluvià.

Més detalls

19,50 €

Aquest llibre ens parla de la història de l'homosexualitat, dels conceptes de sexe i gènere, identitat i orientació, d'allò que entenem, sabem i pensem que sabem. Presenta una aproximació històrica i diferents versions terapèutiques, aportant el testimoni dels implicats.

Dedicat a totes les persones que han patit per ser diferents i, en especial, a les que han hagut d'amagar la seva capacitat d'estimar, La homosexualidad ¿dónde está nuestro error? és sens dubte el llibre que regalaran als seus pares i amics perquè puguin entendre.

Luis Carbajal no pretén canviar la història, ni tan sols canviar les institucions, simplement procura oferir les eines concretes de pensament perquè, almenys, poguem parlar amb propietat d'un tema manipulat i tergiversat al llarg de la història.

Luis Carbajal. Nascut el 1965 a Lleó, i actualment afincat a Barcelona, és psicòleg i enginyer de camins. S'ha format en psicoteràpia Gestalt , en psicoteràpia integrativa i en el programa SAT de Claudio Naranjo, i és membre titular de l'AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt). També és coneixedor i practicant de diverses tècniques corporals i expressives, com el mètode Grinberg, la reflexologia, la bioenergètica i el Moviment Harnònic Expressiu de Graciela Figueroa.

Des de 1992 combina la feina purament terapèutica amb el treball corporal expressiu, col·laborant des de 1997 a l'Escola d'Expressió Carme Aymerich de Barcelona, i realitzant cursos i tallers de treball corporal a Espanya, Portugal, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela. És també cofundador, director, professor i tutor de la formació personal a través del cos TCI (Treball Corporal Integratiu) de l'AEC (Associació per a l'Expressió i la Comunicació) que està en marxa a Barcelona des del 1999. També ha publicat amb Comanegra Hablar con el cuerpo. La expresión corporal un camino para el bienestar (2013) i Del organismo al cuerpo. Gestalt corporal (2012).

  • Autor Luis Carbajal
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-53-2
  • Any 2012
  • Edició primera
  • Pàgines 198 pàg.
  • Dimensions 14,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: