A su lado: la guía del cáncer de mama dirigida a hombres Ampliar

A su lado: la guía del cáncer de mama dirigida a hombres

John W. Anderson

Una eina de referència que ajudarà a qualsevol home a superar la por i la frustració de tractar amb la malaltia.

Més detalls

20,00 €

Una de cada vuit dones desenvoluparà càncer de mama, una malaltia que s'ha convertit en la causa principal de mortalitat entre les dones europees. Afortunadament, les dades també mostren un esperançador 90% de casos de curació. Avui en dia hi ha milers de llibres, webs i grups de recolzament, però els homes no disposen de cap grup de suport dirigit exclusivament a ells per a orientar-los a l'hora d'ajudar a les seves dones estimades (dona, mare, filla, germana, amiga, etc.), sobretot pel que fa a qüestions psicoemocionals.

A su lado és l'exhaustiva feina de John W. Anderson, fruit de la pròpia experiència i una àmplia documentació. Una guia, revisada en la seva edició espanyola pel Dr. Francesc Casas, que abasta tot el procés d'acompanyament de la dona afectada, oferint estratègies per als innombrables obstacles que hauran de superar qui les recolzen en aquest dur viatge.

«Davant d'aquestes pàgines, plenes de sentiments, veritats i dades científiques, curosament contrastades i divulgades, és impossible no empatitzar, fer-se càrrec perfectament de les emocions de qualsevol pacient a qui acaben de diagnosticar un càncer de mama i del tsunami emocional (fent servir una expressió afortunada del llibre) que ha d'experimentar aquesta dona i tots aquells que, d'alguna manera, l'estimen»
— Dr. Francesc Casas

«Aquest llibre és una eina increïble. Instruciu, divertit, commovedor i d'una franquesa brutal, és indispensable per a qualsevol home (i dona!) que intenti entendre el món del càncer de mama»
— Barron H. Lerner, catedràtic de Medicina per la Universitat de Columbia i autor de The Breast Cancer Wars.

John W. Anderson és director i fundador de The Farm, una empresa de publicitat i producció amb oficines a Nova York i Virgínia. Ha estat nominat als premis Emmy(R), també per la campanya de conscienciació pública Stop Breast Cancer for Life, i és escriptor, productor i director de programes de televisió. A més, és advocat amb llicència per exercir a Nova York i Virgínia, especialitzat en entreteniment i dret mercantil. Ha publicat a The New York TimesRolling Stone o The Nation, entre d'altres diaris i revistes.

Ha ajudat a la seva dona, a la seva mare, a la seva germana i a un amic proper en les seves batalles contra el càncer de mama. Està casat amb Sharon Rapoport i té dos fills, Seth i Isaac, juntament amb un gos anomenat Ginger i tres tancs de peixos (que li recorden cada dia sobre la necessitat d’anar a bussejar).

Presentació amb Francesc Casas i Carlos Ferrer — Corte Inglés de Castellón, 17/04/2012
Presentació amb Francesc Casas i Alfredo Ramos — Centre Cultural Blanquerna, Madrid, 09/03/2012
Cáncer de mama, la batalla de ellos — XL Semanal, 29/01/2012
Quédate a su lado — La Vanguardia, 23/10/2011
El Clínic acull la presentació de 'A su lado' — Bloc del Clínic, 20/10/2011
Sobreviure al càncer de mama — ARA, 19/10/2011
Idees de lectura — Bibliogamis, 26/09/2011

  • Autor John W. Anderson
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-18-1
  • Any 2011
  • Edició primera
  • Pàgines 280 pàg.
  • Dimensions 14,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: