És possible trobar feina Ampliar

És possible trobar feina

Rafa Peces

Una estratègia en 21 passos per a executius i directius. Amb pròleg de Luis Conde.

Més detalls

10,00 €

Per què m'han acomiadat? Què hauria de fer abans de deixar l'empresa? Com ho comunico a la família? I ara, per on començo?

El moment és tan difícil que mantenir la feina ja no depèn només de la pròpia vàlua; ni tan sols els executius i directius estan exempts d’aquest risc. I aconseguir recol·locar-se en aquest context implica enfrontar-se a més competidors que mai. És essencial diferenciar-se i destacar, o fins i tot reinventar-se.

Rafa Peces t’ofereix el consell d’algú que ha passat pel mateix que tu i n’ha reeixit. I també ha sabut ajudar molts altres a fer-ho amb èxit. En aquest llibre proposa un pla d’acció senzill i eficaç basat en situacions reals i un profund coneixement del mercat laboral espanyol. Si volem convèncer caldrà començar per un mateix, i per a això serà necessari assolir l’equilibri entre l’autocrítica i l’autoestima. Prendre el control de la situació i projectar optimisme.

Basat en experiències personals del mercat laboral espanyol.

Rafa Peces va estudiar al Liceu Francès de Barcelona. Posteriorment es va llicenciar en Ciències empresarials i Màster en Direcció d’Empreses a ESADE, i va realitzar el PDG a l’IESE. En els més de vint anys de professió sempre ha estat convençut que les experiències mixtes són més enriquidores que convertir-se en expert en un sector o una disciplina. Per això ha treballat en sectors tan diversos com el Gran Consum (Henkel Ibérica i Mahou-San Miguel), a Distribució (Caprabo) i a Serveis (RACC). Ha estat director de departaments de Marketing, Trade Marketing, Comercial, Coordinació Internacional, Exportacions, Qualitat, Investigació de mercat i compra de mitjans. Gran amant de l’esport, va participar a la Maratón des Sables.

Ja sabeu quin llibre voleu per Sant Jordi? — Món Jurídic, març del 2012
«Un plan de acción sencillo y eficaz» — Sector Ejecutivo, març del 2012
«No es nada dramático quedarse en el paro» — L'informatiu del migdia (Catalunya Ràdio), 02/02/2012
Entrevista a Rafa Peces — El millor de cada casa (Ràdio 4), 16/10/2011

  • Autor Rafa Peces
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-15097-27-3
  • Any 2011
  • Edició primera
  • Pàgines 124 pàg.
  • Dimensions 11 x 16,5 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: