La emoción del nómada Ampliar

La emoción del nómada

Miquel Silvestre

Una nova odissea del viatger i motorista espanyol més conegut, aquesta vegada a través del continent asiàtic.

Més detalls

22,00 €

Aquest producte ja no està en estoc

«Jo l'únic que sé segur és que el món és ple de fronteres i que tinc la mania de voler creuar-les per veure què hi ha a l'altre costat»
— Miquel Silvestre

Després de la publicació d'Un millón de piedras, Miquel Silvestre s'embarca ara en una nova aventura des d'Europa fins a l'Àsia Central per arribar després a Terra Santa, a mode de peregrinatge iniciàtic als lloms d'una moto. Viatjar en moto no és sempre rodar i rodar, moure's lliurement, born to be wild. A vegades, la moto es converteix en una bola de presidiari que consumeix tota l'energia, que s'espatlla, s'accidenta... i cal saltar un oceà o creuar una frontera.

Miquel Silvestre no es considera un heroi, però viatja per assemblar-se a un de veritat, per viure una èpica real malgrat les pors i les limitacions. L'emoció del nòmada queda recollida en aquest diari de viatge ple de peripècies, de mode directe i sense adorns. La realitat ja és prou surrealista per inventar res.

*  *  *
Publicació patrocinada perI publicada amb el suport de l'ICEC.

El viatger i motorista espanyol més conegut ens sorpren a La emoción del nómada amb una nova odissea, aquesta vegada a través del continent asiàtic. Aventurer i escriptor incansable, va néixer a Dénia l'any 1968. La seva arribada va ser coetània a les revolucions primaverals, a la fi del colonialisme a l'Àfrica, al despertar de les esperances a Iberoamèrica i a la derrota nord-americana al Vietnam. De totes aquestes quimeres, no en queden més que runes, desenganys i bastant d'escepticisme. També un món bonic, complex, interessant i salvatge que val la pena recórrer.

Miquel Silvestre ha firmat desenes de reportatges de viatges als principals mitjans i és autor de diferents novel·les, relats, llibres de viatges i aventures. Entre els seus últims títols, trobem Un millón de piedras (Barataria, 2010) i Europa low cost sin dejar de trabajar (Comanegra, 2012).

Visita la pàgina web de l'autor www.miquelsilvestre.com

  • Autor Miquel Silvestre
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-61-7
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 414 pàg.
  • Dimensions 20 x 13,5 cm
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: