Europa low cost sin dejar de trabajar Ampliar

Europa low cost sin dejar de trabajar

Miquel Silvestre

El més semblant a una guia de viatges que Miquel Silvestre podria haver escrit!

Més detalls

18,00 €

Aquest producte ja no està en estoc

Miquel Silvestre ens descobreix com fer realitat el somni de recórrer Europa en moto sense haver de deixar de treballar o dedicar-hi íntegrament les vacances d'estiu, qui les tingui. La clau: segmentar el continent en etapes adequades per realitzar-les en un cap de setmana i exprimir les possibilitats de les companyies de vol low cost per tornar a casa i treballar els dies laborables.

Fidel al seu estil més pur, Miquel Silvestre relata en aquestes pàgines la seva particular ruta europea seguint aquest pla. Les etapes sempre s'inicien i conclouen en aeroports on operen companyies aèries low cost que connecten amb el nostre país; una vegada recuperada la seva princesa cada divendres a la tarda, Miquel es llançarà a la carretera i ens descobrirà els bonics paisatges i ciutats europees, les trobades i vivències amb insòlits personatges, així com les inevitables sorpreses i ensurts que qualsevol viatge presenta. I abans de volar de tornada a casa el diumenge a la tarda, també ens donarà els seus consells per deixar aparcada la moto a cada aeroport de forma segura i econòmica entre setmana.

*  *  *
Publicació patrocinada per

Miquel Silvestre, viatger i escriptor espanyol, va néixer a Denia l'any 1968. La seva arribada va ser coetània a les revolucions primaverals, la fi del colonialisme a l'Àfrica, el despertar de les esperances a Iberoamèrica i la derrota nord-americana a Vietnam. De todes aquestes quimeres, no en queden més que runes, desenganys i bastant d'escepticisme. També un món bonic, complex, interessant i salvatge que val la pena recórrer.

Miquel Silvestre ha firmat desenes de reportatges de viatges als mitjans de comunicació principals i ha publicat tres novel·les (La dama ciega, Mariposas en el cuarto oscuro i Spanya SA), així com el llibre de relats Dínamo estrellada. Ha participat també en diverses antologies col·lectives com Historias de la vida, Primera santología de personajes elevados o el llibre d'homenatge a Bukowski Resaca /Hank over. A més, ha realitzat l'adaptació teatral de La dama ciega (La dama ciega: una función teatral).

Visita la pàgina web de l'autor www.miquelsilvestre.com

  • Autor Miquel Silvestre
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-39-6
  • Any 2012
  • Edició primera
  • Pàgines 150 pàg.
  • Dimensions 13 x 20 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: