Karaganda Ampliar

Karaganda

Pep Molist i Anna Clariana

L'hivern i la primavera arriben a la ciutat de Karaganda de la mà de dos visitants molt especials.

Més detalls

15,00 €

Cada any, a la ciutat de Karaganda, arriba en Franc, vestit de blanc, i porta l'hivern dins d'una bufanda. I quan en Franc se'n vagi arribarà l'Amanda, que convida a entrar en la seva escalfor i els colors de la seva garlanda.

Un conte diferent, farcit de metàfores i poesia, per a gaudir d'unes il·lustracions plenes de màgia i simpatia mentre esperem la primavera.

Pep Molist (Manlleu, 1965) és bibliotecari i ha treballat sempre en àrees infantils de diverses biblioteques públiques. La feina i l'afició per la lectura l'han portat a tibar diversos fils del binomi format per llibres i infants: a llegir literatura per a infants i joves; a recomanar-la, com a bibliotecari i com a crític en diferents mitjans de comunicació; i també a escriure'n. El 2003, va guanyar el Premi Rovelló d'assaig sobre literatura infantil i juvenil amb l'obra Els llibres tranquils: el curs de la vida a través de la literatura infantil (Pagés, 2004). Va col·laborar en el llibre M'agrada llegir: Com fer els teus fills lectors (Ara llibres, 2004) i va publicar Dins del mirall: la literatura infantil explicada als adults (Graó, 2008). Entre altres llibres per a infants destaca la col·lecció de la vaca Plis Plau (Baula, 2005-10). El 2007 va guanyar el Premi Hospital Sant Joan de Déu de conte infantil per Dos fils ( La Galera , 2007) i el Premi Parcir d'Àlbum il·lustrat per El senyor sol i la senyora eriçó (L'Albí, 2007). Amb Comanegra també ha publicat El tresor de La Fageda (2012).

Anna Clariana ha estudiat disseny gràfic a l'Escola Eina i dibuix a l'Escola d'Arts Aplicades de Terrassa.Té treballs publicats des de l'any 1980 a les principals editorials del país en llibres de text, albums, jocs, revistes i publicitat. Ha rebut diferents premis sobre la seva obra gràfica: Premi de Pintura Jove (Terrassa, 1980), Premi cartell de Festa Major (Terrassa, 1981 i 1996), Premi cartell Salò del llibre infantil i juvenil (OEPLI, 1998), Accessit Premi Lazarillo (OEPLI, 2000), Premi Parcir (Manresa, 2007). És membre de l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya. Actualment treballa bàsicament en l'ambit infantil. Al llarg de la seva obra ha utilitzat diferents tècniques (aquarel·la, acrílic, col·lage, digital).

  • Autor Pep Molist i Anna Clariana
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-15097-06-8
  • Any 2011
  • Edició primera
  • Pàgines 32 pàg.
  • Dimensions 30 x 24 cm.
  • Enquadernació tapa dura
  • Edat recomanada a partir de 5 anys

30 Productes de la mateixa categoria: