La Sra. Rius, de moral distraída Ampliar

La Sra. Rius, de moral distraída

Julián Peiró

Les memòries de la madame més famosa de Barcelona on ens explica la vida real rera l'ofici del sexe.

Més detalls

19,00 €

Per primer cop una autèntica professional del món de la prostitució dóna la cara per desmuntar els repetits tòpics sobre el treball del sexe. Davant l'allau de llibres i programes televisius que oscil·len entre la frivolitat i el mal gust, aquesta dona real alça la veu per explicar un treball del que se sent orgullosa.

La Sra. Rius és una llegenda a Barcelona i una institució a nivell nacional. En aquestes memòries, compartides amb el conegut periodista Julián Peiró, seguirem la seva trajectòria. Des de que una jove Lydia comença a exercir per consell de la seva mare fins que, després de treballar als millors locals de la ciutat, arriba a crear el seu propi negoci. Aquí, ja com a Sra. Rius, es convertirà en una particular madame: per un preu raonable li oferirà sempre les millors noies, però li exigirà ser el millor dels clients.

Amb la Sra. Rius descobrirem les passions sexuals de personatges famosos, les evolucions en el gust de la clientela i la forma de gestionar una casa de cites. Però també el dia a dia d'unes dones que són molt més que les hores compartides amb un home.

«La Sra. Rius representa unos valores que, quizás, ya no existen en este oficio»
Andreu Buenafuente

«La verdadera historia de la transición la ha escrito Julián Peiró»
Arturo San Agustín, EL PERIÓDICO

«En 50 años de oficio ha conocido las rarezas sexuales de Dalí, Cela, Belmondo, el Rey Faisal, Orson Welles...»
— Xiana Sicardi, EL MUNDO

«Sono 256 pagine che si leggano d'un fiato»
— G.A. Orighi, LA STAMPA

Julián Peiró ha escrit centenars d'articles en revistes i diaris, ha fotografiat els homes i, sobretot, les dones més populars, i ha contribuït a la sobretaula i bona digestió de milions de persones amb reportatges televisius seriosament frívols sobre el món de la nit, l'espectacle i les cases dels famosos.

Ha publicat Anys de pit i cuixa, una crònica dels 50 mesos que van seguir a la mort del dictador Franco i que tindrà aviat la seva versió castellana, Años de lujuria. El 2006 va aparèixer la seva Guía de restaurantes y casas de comidas de Catalunya, dedicat a les taules on encara es respecta la cuina del "xup-xup". El 2008 va publicar De Catalunya al plat, una guia de productes alimentaris editada per la Generalitat de Catalunya.

La Sra. Rius a El Convidat — El Convidat, 12/10/2014
Belén Esteban entrevista la Sra. Rius — Sálvame Deluxe (Telecinco), 11/05/2012
«Me he dedicado a 'hacer señores', no hago daño a nadie» — La contra de La Vanguardia, 23/08/2011

  • Autor Julián Peiró
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-93-6006-0-0
  • Any 2008
  • Edició segona
  • Pàgines 269 pàg.
  • Dimensions 14,5 x 22,5 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: