La llei del mirall per a joves Ampliar

La llei del mirall per a joves

Marta Gómez, Clàudia de Puig

Inspirat en l'exitós llibre La llei del mirall, els joves d'aquest manual descobriran la regla màgica per afrontar i vèncer tots els problemes. Una eina excel·lent per a pares i professors.

Més detalls

12,50 €

En Marc està enfadat, ho veu tot negre i li sembla que mai més tornarà a brillar el sol. La seva germana Laia també té les seves manies i, al final, acaben discutint... Bé, al final final, no; al final aprenen a solucionar els seus problemes. 

De la mà del senyor Yaguchi, i acompanyats de la seva amiga Eiko, en Marc i la Laia et conviden a descobrir "què diu el mirall", la regla màgica que soluciona tots els teus problemes.

Realitzat sota la supervisió del gabinet de psicologia i psicopedagogia Trivium, La llei del mirall per a joves garanteix que tant les situacions plantejades com les solucions aportades són adequades per a joves de 9 a 14 anys.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Marta Gómez Mata (Valladolid, 1967) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Valladolid. Ha treballat de professora de llengua i literatura a Valladolid, Melilla i Escòcia. Des de 1999 ha treballat com a editora en reconegudes editorials de llibre infantil i d'adults de Madrid, Nova York i Barcelona, ciutat on resideix actualment. Ha publicat relats, treball de recerca sobre literatura contemporània espanyola i traduccions de l'anglès i el portuguès. El 2009 va guanyar el XI Certamen de Relatos 'Rafael González Castell' amb l'obra Las noches de papel.

Clàudia de Puig Ripoll (Barcelona, 1983), dibuixant formada a l'Escola d'Arts i Oficis Llotja. Ha treballat per a l'Editorial Casals, Grup IREF i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya il·lustrant llibres de text i material docent. També per a l'Editorial Octaedro i Lunwerg Editores fent dibuixos per a contes infantils. Suma experiència en produccions audiovisuals treballant el concepte artístic, l'escenografia i l'animació, i ha col·laborat amb Fausto Producciones, Norotian i diversos projectes independents. Amb Comanegra també ha publicat El tresor de La Fageda (2012).

Descobreix el seu blog d'il·lustracions.

  • Autor Marta Gómez, Clàudia de Puig
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-15097-99-0
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 48 pàg.
  • Dimensions 25,4 x 19,4 cm.
  • Enquadernació rústica
  • Edat recomanada a partir de 8 anys

30 Productes de la mateixa categoria: