La tribu que sana Ampliar

La tribu que sana

Quim Mesalles

Mitjançant magnífiques explicacions i exemples del dia a dia d'una consulta, podem conèixer els principals conceptes de la Teràpia Gestalt. 

Més detalls

20,00 €

Teatre, joc i Gestalt: aquestes són les línies mestres de la proposta terapèutica de Quim Mesalles. L'auge de la relació entre teràpia i teatre en els darrers anys és realment extraordinari, encara que molt poques publicacions se n'han fet ressò oferint a professionals i a gent relacionada amb l'ajuda un contingut teòric i pràctic d'aquesta magnitud. Mitjançant magnífiques explicacions i exemples del dia a dia d'una consulta, a partir dels jocs i dinàmiques proposats, podem conèixer els principals conceptes sobre els quals se sustenta la Teràpia Gestalt, com la teràpia grupal, el teatre terapèutic, la teràpia sistèmica i les diferents teràpies corporals, que són les pautes bàsiques d'aquesta obra. La tribu que sana també pot facilitar la tasca de terapeutes i conductors de grups, gràcies a la claredat de la seva exposició i a la proximitat que en tot moment mostra el seu desenvolupament narratiu.
Quim Mesalles (Barcelona, 1955). Va estudiar Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, formació en la qual va tenir gran importància el mètode Stanislavski. Després es va encaminar cap a la psicologia i la Teràpia Gestalt, i va crear la seva pròpia formació en dinàmica de grups amb enfocament Gestalt, que va anomenar Ludoformación. Més endavant es va fer formador i supervisor de Teràpia Gestalt i es va especialitzar en la conducció de grups terapèutics. Des de fa vint anys dirigeix l'Escola Gestalt de Catalunya-Espailúdic, on combina la seva tasca com a psicoterapeuta amb formadors de Teràpia Gestalt per a adults i nens, teatre terapèutic, sistèmica, eneagrama i sexualitat. 

logo aetg
Lectura recomendada: "La tribu que sana" — Revista de la Asociación Española de Terapia Gestalt, 01/05/2019

  • Autor Quim Mesalles
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-17188-49-8
  • Any setembre 2018
  • Edició primera
  • Pàgines 408
  • Dimensions 14 x 21 cm.
  • Enquadernació rústica

30 Productes de la mateixa categoria: