Hombres frágiles, mujeres de cristal Ampliar

Hombres frágiles, mujeres de cristal

Andrés Portillo

Un recull de relats ple de referents com la novel·la negra, el cinema dels anys 50 o el realisme màgic.

Més detalls

14,50 €

Vint-i-cinc relats d'amor i odi, de perdó i lament. Dones que escapen de la soledat per carreteres secundàries, que busquen l'amor en cases buides, que necessiten un còmplice, una carícia. Homes que s'enfronten a la mala sort amb innocent pocatraça, que reclamen companyia, un glop a mitjanit, que busquen també un còmplice, una carícia. Homes i dones que ens apropen a la fragilitat humana: l'amor, el dolor, la soledat... on, de tant en tant, s'hi entreveu una mica de felicitat.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Andrés Portillo (Madrid, 1967). Llicenciat en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, és escriptor i analista aeronàutic. Amant dels relats breus, ha publicat una vintena de contes en diferents antologies juntament amb escriptors del prestigi de José María Merino, Lorenzo Silva o Andrés Neuman. L'any 2008 va publicar el primer llibre de relats Nieve de La Habana (Ed. Lulú) i el 2010, la novel·la Encanto y desencanto de un hombre sin gracia (Ed. Isla del Náufrago).

Col·labora amb el Centro de Poesía José Hierro, és membre del grup literari Divagantes, i de Colectivo Sol de Invierno, una associació d'escriptors que busquen la solidaritat amb els més desfavorits a través de la literatura. Ara presenta Hombres frágiles, mujeres de cristal, un recull de relats que juga amb diferents referents: novel·la negra, cinema dels ansy 50 el realisme màgic.

No deixis de descobrir el blog de l'autor.

«Un relato del libro: Bochorno» — Noticias de la Náusea, 23/07/2013
«Mi nuevo libro» — Imagina Lebowski, 10/07/2013
Nuevo libro de relatos de Andrés Portillo — BacoVicious, 05/07/2013

  • Autor Andrés Portillo
  • Llengua Castellano
  • ISBN 978-84-15097-88-4
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 124 pàg.
  • Dimensions 18 x 13 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: