Adelgazar en pareja Ampliar

Adelgazar en pareja

Núria Monfulleda, Carles Miralles

Les claus per perdre pes de manera fàcil i saludable acompanyat de la parella que escullis: un familiar, una amiga, la xicota, el company de pis... 

Més detalls

16,00 €

Quan comencem un pla per perdre pes ens poden assetjar diverses pors, i entre elles hi ha dues molt recurrents: avorrir-se i passar gana. Aquest llibre et permet oblidar-te d'aquestes pors i, a més, garantir els teus objectius adquirint coneixements per animar a altres persones que també recorrin aquest camí. L'ajuda mútua a l'hora de cuinar o anar a comprar, la força de voluntat per no caure en temptacions i la comprensió per no cedir en situacions crítiques són fets fonamentals perquè el procés sigui molt més efectiu i perduri en el temps. És la constància la que ens portarà a assolir l'objectiu marcat i a mantenir-lo durant el temps que faci falta. I si aquest camí el realitzem amb algú al nostre costat, segur que serà més fàcil, divertit i agradable!

Adelgazar en pareja proposa 15 parelles de receptes per dinar i unes altres 15 parelles per sopar. Cadascuna d'aquestes parelles ofereix dues elaboracions amb un mateix grup d'ingredients, per demostrar que es pot perdre pes sense la sensació d'estar condemnat a una dieta tediosa.

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Núria Monfulleda i Carles Miralles són metges de formació amb moltes inquietuds i experiència laboral multidisciplinària que inclou accions a Àfrica amb diverses ONG, investigació oncològica, salut pública, medicina d'urgències, formació i consultoria. Fa anys, i arran de la seva experiència personal, van ampliar els seus estudis en el camp de la nutrició i el fitness per crear Loveyoursef, un projecte per ajudar a les persones a canviar els seus hàbits de vida i millorar la seva salut mitjançant una correcta nutrició i l'exercici físic. Actualment, el projecte continua expandint-se, i ja s'ha convertit en la seva principal ocupació. Adelgazar en pareja és el seu primer llibre. 

Núria Monfulleda, Carles Miralles

  • Autor Núria Monfulleda, Carles Miralles
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-17188-35-1
  • Any març 2018
  • Edició primera
  • Pàgines 120
  • Dimensions 16 x 18 cm.
  • Enquadernació rústica
  • Col·lecció Alimentación consciente

25 Productes de la mateixa categoria: