Un món de famílies Ampliar

Un món de famílies

Marta Gómez, Carla Nazareth

Hi ha tantes famílies com éssers humans, però totes tenen una cosa en comú: estimar-se molt i estar-ne segures i felices.

Més detalls

20,00 €

El món és ple de grans famílies que, dia a dia, demostren que viure junts fa que la vida sigui molt menys complicada i més bonica. Cada una té somnis diferents, il·lusions que converteixen en única i especial. A casa de la Família Orquestra, per exemple, s'escolta música a totes hores; en canvi, la Família Amazones prefereix sortir a la recerca d'aventures mentre la Família Coet es diverteix amb la seva passió per les últimes tecnologies.

La Família Nòmada és especialista en viatjar pel món i canviar de casa, per aquesta raó s'entén molt bé amb la Família Babel, que parla un munt d'idiomes i li encanta aprendre. Hi ha famílies més aviat cridaneres, com la Família Caravana, i altres que gaudeixen de la tranquil·litat, com la Família Zen. Algunes no han tingut un camí fàcil, com és el cas de la Família Macedònia, que té dos pares. I no hem d'oblidar la Família Infinita, que adopta fills que a vegades vénen de molt lluny...

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Marta Gómez (Valladolid, 1967) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Valladolid. Ha treballat de professora de llengua i literatura a Valladolid, Melilla i Escòcia. Des de 1999 ha treballat com a editora en reconegudes editorials de llibre infantil i d'adults de Madrid, Nova York i Barcelona, ciutat on resideix actualment. Ha publicat relats, treball de recerca sobre literatura contemporània espanyola i traduccions de l'anglès i el portuguès. El 2009 va guanyar el XI Certamen de Relatos 'Rafael González Castell' amb l'obra Las noches de papel.


Carla Nazareth
(Moçambic, 1975) possiblement sigui la jove il·lustradora portuguesa de major projecció en aquests moments. Ha viscut des de petita a Coimbra i Lisboa. És llicenciada en Disseny i Comunicació per la Facultat de Belles Arts de Lisboa. Treballa des de 1998 com a dissenyadora, i a partir de 2001 va iniciar la seva activitat com a il·lustradora infantil. El 2007 va fundar la seva actual empresa, NósnaLinha. Alguns dels seus llibres s'han publicat en castellà, català i gallec, editats a Espanya, Estats Units i Amèrica Llatina.

  • Autor Marta Gómez, Carla Nazareth
  • Llengua Català
  • ISBN 978-84-16033-49-2
  • Any 2015
  • Edició primera
  • Pàgines 64 pàg.
  • Dimensions 33 x 24 cm.
  • Enquadernació tapa dura
  • Col·lecció Un món de...
  • Edat recomanada a partir de 5 anys

30 Productes de la mateixa categoria: