Vive 50 Ampliar

Vive 50

Neus Arqués

«Confia i gaudeix!». Aquest és el lema de Vive 50 i ho diu gairebé tot. La missió és la següent: expandir-se sense por. 

Més detalls

16,00 €

Als cinquanta encara hi ha marge de maniobra? Neus Arqués no només respon amb un «sí» rotund, sinó que defensa aquesta etapa de la vida com aquella en què gaudeixes de més llibertat, especialment per a la dona. Els cinquanta són els nous divuit. Als divuit et fas gran; als cinquanta, ets gran. I com que ja ets gran, pots fer tot el que vulguis.

«Confia i gaudeix!». Aquest és el lema de #Vive50 i ho diu gairebé tot. La missió és la següent: expandir-se sense por. Neus és, a Vive 50, la mestra de cerimònies de la teva celebració més especial. Ella es va proposar viure cinquanta experiències memorables l'any del seu cinquantè aniversari, petits reptes per canviar de vida sense canviar de barri. Avui et toca a tu, i aquest llibre t'explica com fer-ho.

Vive 50 és un regal, una reflexió sensible i intel·ligent sobre un moment crucial, aquell mezzo del cammin di nostra vita, que acaba esdevenint en un repte per a totes aquelles persones que alguna vegada s'hagin fet la fatídica pregunta: «Encara tinc marge?». Passejant pel barri de Gràcia de Barcelona, l'autora es va trobar amb una màxima reveladora gravada a una samarreta qualsevol: Your life is now. Viu-la ara!

Subtítol: Cambiar de vida sin cambiar de barrio.

*  *  *
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

Neus Arqués és autora de les novel·les Un hombre de pago, Una mujer como tú i Todo tiene un precio, guardonada amb el premi nacional Alares per promoure el debat sobre la conciliació. També ha publicat els manuals de marca personal Y tú ¿qué marca eres? i Tu plan de visibilidad 40+. És professora a diversos programes de postgrau i conferenciant experta en gestió de la visibilitat, perquè el talent que no es veu es perd. És considerada una de les trenta-cinc espanyoles més influents a Internet.

www.neusarques.com
@NeusArques

Neus Arques
© Fotografia d'Amelia Granados

  • Autor Neus Arqués
  • Llengua castellà
  • ISBN 978-84-16605-45-3
  • Any 2016
  • Edició primera
  • Pàgines 256 pàg.
  • Dimensions 21 x 14 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes

30 Productes de la mateixa categoria: