Hablar con el cuerpo Ampliar

Hablar con el cuerpo

Luis Carbajal

Descobreix en aquest llibre l'expressió corporal, un camí per al benestar.

Més detalls

19,50 €

Una guia fàcil i còmoda per cuidar-se emprant eines quotidianes, ajudant-nos a entendre que, més que tenir un cos, som un cos. És possible incidir sobre la nostra ment mitjançant el treball corporal ben dirigit. L'exercici físic no només beneficia la nostra salut, sinó que també pot millorar la nostra forma d'actuar, de pensar i sentir.

Un llibre que proposa prendre consciència d'un mateix i del contacte amb l'altri com a font de formació i informació. Mostrar els beneficis d'ajudar-se mitjançant l'expressió corporal, sense necessitat de dures proves ni grans sacrificis. Un acostament al nostre cos i la seva cura per millorar la nostra autoestima i govern en la vida mitjançant el treball corporal integratiu que aplica tècniques de la bioenergètica, la psicoteràpia GESTALT i el mètode GRINBERG (tècnica que parteix de l'anàlisi dels quatre elements clàssics - aire, aigua, foc, terra - i que en funció d'aquests analitza el cos com l'espai on es manifesten i conviuen aquestes energies), entre altres.

L'objectiu: recuperar tota la nostra capacitat corporal, de gaudi i d'aprenentatge, tots els nostres sentits en la seva plenitud, sense deixar perdre la nostra capacitat expressiva i d'escoltar el nostre ser.

Luis Carbajal Pérez, nascut l'any 1965 a Santa María del Páramo (León) i actualment resideix a Barcelona, és psicòleg i enginyer de camins. Es va formar en psicoteràpia Gestalt, psicoteràpia integrativa i en el programa SAT de Claudio Naranjo. El 2012 crea Punto de Encuentro, un centre en el que combina el treball psicoterapèutic amb el treball corporal expressiu. Ha realitzat cursos i tallers en països com Espanya, Portugal, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela, i és també cofundador, director professor i tutor del postgrau de l'INEFC en Treball Corporal Integratiu (TCI). Des de 1997, fins al seu tancament l'any 2010, va ser col·laborador de l'Escuela de Expresión Carme Aymerich de Bracelona. Ha escrit els llibres Del organismo al cuerpo, Gestalt corporal (2011) i La homosexualidad: ¿dónde está nuestro error? (2012), ha prologat el llibre Els cirerers al desembre (2011) i ha col·laborat en el projecte de conte El principi del cercle, tots ells publicats per Comanegra.


  • Autor Luis Carbajal
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-15097-82-2
  • Any 2013
  • Edició primera
  • Pàgines 236 pàg.
  • Dimensions 21 x 14 cm.
  • Enquadernació rústica amb solapes
  • Col·lecció Caixa d'eines

30 Productes de la mateixa categoria: