Serratología Ampliar

Serratología

Jordi Vicente, Carlos Cubeiro

Joan Manuel Serrat en cinquanta cançons comentades i il·lustrades a partir de grans temes com l’amor, la memòria o la política.

Més detalls

20,00 €

Joan Manuel Serrat explicat a través de les seves cançons i dels seus grans temes. Una selecció de cinquanta lletres que formen part de la història sentimental de diverses generacions i que ens permet conèixer les motivacions d'un dels nostres compositors i poetes més emblemàtic. A través dels seus propis comentaris i els dels seus coetanis, aquest llibre traça un recorregut complet a través de la seva trajectòria per rendir homenatge a la sensibilitat d'un artista que ha donat veu a tot un poble i que celebra, ara, cinquanta anys dedicat a la música.

Una proposta il·lustrada amb elegància que suggereix una mirada cap a l'essència de les seves cançons i del seu univers, que inclou la discografia oficial, les anècdotes imprescindibles i tot allò que els amants de Serrat no voldran deixar de saber.

*  *  * 
Finalista dels European Design Awards 2016.

L'il·lustrador Carlos Cubeiro rep el Premi Junceda 2016 al millor llibre d'adult i ficció per Serratología

Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

En Carlos Cubeiro va néixer a Barcelona, però viu a Vilanova i la Geltrú. Llicenciat en Belles Arts, és dissenyador gràfic i il·lustrador. Diversifica la seva activitat professional entre el disseny de cobertes de llibres, la gràfica institucional, la il·lustració editorial, l'ensenyament del seu ofici a l'Escola Massana i l'escriptura d'articles relacionats amb la comunicació visual. 

En Jordi Vicente Ródenas (Barcelona, 1966) s'ha dedicat tota la vida al món del llibre i, després de cursar un màster en edició a la Universitat d'Alcalá de Henares, va decidir dedicar-se a l'assessorament editorial, a la coordinació i supervisió de projectes i a la creació. Entre els seus treballs destaquen Ilustrísimo Sr. Cohen, Tópicos de España, ¿Cómo hablan los animales? ¿Cómo hablan las personas?

Amb Comanegra han publicat conjuntament tres petites joies visuals: En un lugar de la Mancha, Luz, más luz¿Hablas conmigo?.

  • Autor Jordi Vicente, Carlos Cubeiro
  • Llengua Castellà
  • ISBN 978-84-16033-60-7
  • Any 2015
  • Edició primera
  • Pàgines 184 pàg.
  • Dimensions 24 x 24 cm.
  • Enquadernació tapa dura

30 Productes de la mateixa categoria: