... ...
No patiu per mi | Carme Junyent
No patiu per mi | Carme Junyent
No patiu per mi | Carme Junyent
No patiu per mi | Carme Junyent
No patiu per mi | Carme Junyent
No patiu per mi | Carme Junyent

No patiu per mi | Carme Junyent

18,00 €
Impuestos incluidos

El llibre pòstum de Carme Junyent: el millor cant a la vida.

 

Carme Junyent va ser, sobretot, una dona de llengua. Una de les lingüistes més importants de les últimes dècades a casa nostra, compromesa amb el català i amb totes les llengües amenaçades. Però l’última lliçó de la professora Junyent no va ser de llengua (tot i que també va ser de llengua), sinó de vida. Davant d’un diagnòstic mèdic que li retallava el futur a unes quantes setmanes, l’autora va decidir deixar-nos un comiat gormand. Per combatre la mort, per foragitar la pena, ens va asseure a taula per brindar pels millors àpats de la seva vida. Llegint-la ens sentim un més de la seva colla de raros, que fa gairebé vint anys es van conjurar per fer una insòlita volta gastronòmica per les cuines del món que tenim a l’abast. Al final del recull de textos que aplega aquest llibre hi trobem una guia de més de 200 restaurants d’una diversitat enlluernadora; pel camí hi haurem viscut històries d’amistat, de lluita, de llibertat, de família i sí, és clar, de llengua.

Pròleg de Pere Comellas Casanova.

***

Aquest llibre s’ha fet seguint criteris d’ecoedició. L’objectiu de l’Institut de l’Ecoedició és reduir l’impacte ambiental de la producció i assegurar l’aplicació de pràctiques de respecte al medi ambient. Per a més informació, visita institutecoedicio.cat

* * *

Aquest llibre s'ha publicat amb el suport de:

Autor
Carme Junyent
Idioma
català
ISBN
978-84-19590-57-2
Año
octubre 2023
Edición
primera
Páginas
176
Prólogo
Pere Comellas Casanova
Dimensiones
13 x 19 cm.
Encuadernación
rústica
9992 Artículos

Carme Junyent (1955 - 2023) va ser, sobretot, una dona de llengua. Una de les lingüistes més importants de les últimes dècades a casa nostra, compromesa amb el català i amb totes les llengües amenaçades. 

Carme Junyent va ser professora de lingüística a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona i directora del Grup Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) i autora d'una extensa obra sobre la situació de les llengües del món i la diversitat lingüística.