Flota, Clop, flota!

Flota, Clop, flota!

9,95 €
Impuestos incluidos

Lliçons de ciència il·lustrades i explicades en forma de conte per a nens, amb un apartat final perquè pares i professors puguin resoldre els dubtes dels més petits.

 

L'hipopòtam Clop no sap nedar, però ha de travessar un llac per arribar a classe d'higiene bucal. Amb l'ajuda de l'Ot, la Mei i en Tomeu, haurà de fer servir els seus coneixements sobre flotació per poder arribar a l'escola puntual. Ho aconseguiran?

Contes amb ciència
Neix una col·lecció de contes il·lustrats que compaginen diversió i coneixement de tal manera que els més petits puguin aprendre ciències gairebé sense adonar-se'n. La col·lecció consta de tres títols i mostra a tres amics que hauran de resoldre entrebancs amb la seva intel·ligència. Aquests contes, amb rimes d'allò més divertides, són ideals per començar a familiaritzar-los en el fascinant món de les ciències, que vegin la física com un món fàcil d'entendre i se'l facin seu. S'hi inclou sempre una doble pàgina final adreçada a pares i tutors per enriquir-ne l'explicació.

Els altres contes de la col·lecció són:
Amunt, Roc, amunt!, sobre el fenomen de la palanca. 
Llisca, Newton, llisca!, sobre les lleis de Newton.

Autor
Roser Matas
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-71-2
Año
2017
Edición
primera
Páginas
32
Dimensiones
15 x 20 cm.
Encuadernación
cartoné
Colección
Contes amb ciència
Edad recomendada
a partir de 6 anys
9994 Artículos

Roser Matas és llicenciada en físca per la UAB i, actualment, és professora de matemàtiques de secundària, feina que compagina amb projectes d’il·lustració i cartellisme. Aquesta és la seva primera obra.