A poc a poc. Cançons de bressol

A poc a poc. Cançons de bressol

16,00 €
Impuestos incluidos

Un recull de cançons de bressol originals de Víctor Sunyol i il·lustrades per Olga Capdevila.

 

A poc a poc s’amainen les feres. A vegades costa que agafin el son, però a poc a poc i amb la dolçor d’un bon ritme s’estova fins i tot el geni més nerviüt. Aquest recull de cançons de bressol és un passaport per entrar en el país dels somnis ben preparat per a tots els colors que s’hi poden trobar.

Els versos de Víctor Sunyol i els dibuixos d’Olga Capdevila conjuguen d’una manera especial tant per als més petits com per als que pensen que ja són grans; tots hi veuran coses distintes, però pot ben ser que en alguna pàgina del somni es trobin agafats del mateix globus o travessant el cel damunt del mateix carruatge.

Escolta algunes de les cançons de bressol musicades per artistes com Ivette Nadal o Odile Arqué clicant aquí

*  *  * 
Aquesta obra s'ha publicat amb el suport de l'ICEC.

ICEC.png

Autor
Víctor Sunyol, Olga Capdevila
Idioma
català
ISBN
978-84-16605-97-2
Año
octubre 2017
Edición
primera
Páginas
64
Dimensiones
24 x 17 cm.
Encuadernación
cartoné
9998 Artículos

Víctor Sunyol i Costa (Vic, 1955) és professor de llengua, escriptor i poeta. Ha col·laborat en les publicacions El 9 Nou, Reduccions, Transversal i en catàlegs d'artistes i llibres d'art contemporani. Ha publicat nombrosos llibres de poesia, narrativa i estudis literaris i ha rebut els següents guardons: Ciutat d'Alberic de poesia de 1976, Calldetenes de narrativa - Armand Quintana de 1979, Calldetenes de poesia de 1979 per a A la ratlla del sol, Amadeu Oller de poesia de 1980 per a 3 poetes – 80, Senyoriu d'Ausiàs March de 1998 per a Quadern de bosc, Viola d'Argent als Jocs Florals de Barcelona de 1998 per a Quadern de port, Parc Taulí de poesia de per a 2003 per a Stabat, Premis Literaris de Cadaqués-RosaLeveroni de poesia de 2004 per a Des d'ara.

Olga Capdevilla (Malla, 1986) és il·lustradora, directora d'art i dissenyadora. Després de graduar-se en l'Escola Massana, funda Tropèl Il·lustració, un col·lectiu independent que combina il·lustració, disseny, animació i performance. En 2015 rep el Premi Nacional a la Millor Edició per 101 Experiències de filosofia quotidiana, de Roger Pol Droit (Blackie Books, 2015). També ha realitzat treballs per a marques i institucions com TV3, Reebok, Moscu Club, La Iaia o Blanc Festival 2015 i ha realitzat la imatge corporativa del Sant Jordi 2017. És una de les il·lustradores més reconegudes del moment.

COMANEGRA utiliza cookies para garantizar que demos la mejor experiencia en nuestro sitio web.
Si continúa, asumimos que acepta recibir todas las cookies en el sitio web COMANEGRA.